Jay Z vrea sa-si deschida un fond de investitii

Categorie: Afaceri

De cativa ani, Jay Z a inceput sa exploreze si alte domenii cu potential de profit, pe langa industria medicala. A descoperit ca investitiile sunt o oportunitate care nu poate fi ratata, asa ca dupa ce a plasat capital in cateva companii cheie, iar demersurile sale s-au demonstrat a fi foarte profitabile, se gandeste serios sa treaca la nivelul urmator si sa-si deschida propriul fond de investitii.

Jay Z a investit in anul 2011 in Uber, iar investitia sa a crescut cu 200%. Dupa acest succes, se gandeste sa mearga pe mana startup-urilor, potrivit Techchrunch.com.

Artistul isi si pune in aplicare planul, avand deja un partener alaturi de care urmeaza sa construiasca fondul de investitii. Jay Z si partenerul sau Jay Brown au o istorie indelungata impreuna, vor ca fondul lor de investitii sa se adreseze in exclusivitate startup-urilor tinere si inovative.

Celebritatea si succesul pe care l-a avut Jay Z in diferite industrii pot fi „ingredientele” care vor ajuta fondul sau de investitii sa atraga cele mai competitive startup-uri, respectiv cele care vin cu cele mai mari sanse sa aduca un profit substantial investitorului in cativa ani.


Alte articole

Adauga comentariu