Invitație la BD Masterclass cu Cristian COJOCARU (20 iulie)

Categorie: Afaceri, Video

„Profitable Growth in a competitive landscape”

Prin participarea la acest Masterclass vei beneficia de o abordare structurată și clară asupra celor mai importante aspecte ale managementului strategic ce vă va permite construirea propriului plan concret de dezvoltare și scalare al businessului.

De ce să participi la acest masterclass?

Echilibrarea creșterii și a rentabilității poate fi dificilă. Pe de o parte, îți dorești să atragi clienții cu prețuri mici, dar pe de altă parte, vrei să câștigați bani. Obținerea celor mai bune practici din ambele variante poate părea imposibilă, dar este destul de simplă, iar răspunsul îl vei primi în masterclass-ul lui Cristian.

În cadrul masterclass-ului vei descoperi:

Înțelegerea conceptului de management strategic
Construirea direcțiilor de dezvoltare strategică ale companiei
Stabilirea obiectivelor și a KPI-ilor de succes

Dezvoltarea planului strategic, componentele și structura acestuia

ristian Cojocaru este expert în consultanță de business, cu peste 20 de ani de experiență în vânzări și management.
A construit și condus cu succes echipe în companii precum Vodafone, Telekom, LG, Sony Ericsson și Samsung.

În prezent este antreprenor și oferă servicii de consultanță de management și programe de training, acoperind arii precum managementul performanței, managementul echipei, managementul strategic, tehnici de negociere avansate și abilități de vânzări B2B/B2C.

Este pasionat de interacțiunea cu oamenii și de posibilitatea de a împărtăși experiență acumulată, dar și de a continuă să învețe, inclusiv de la oamenii cu care interacționează în fiecare zi.

Ca antreprenor, a dezvoltat și livrat programe de training pentru cca 500 de oameni și a oferit consultanță de management pentru cca 60 de companii.

Îi place să scrie, deși nu se consideră scriitor. Experiență din companii și pasiunea pentru scris s-au materializat în "Paradoxuri Corporatiste", prima carte din România despre corporații și corporatiști.
Se bucură de prezent, deși în egală măsură este pasionat de istorie și de modul în care această ne-a format.

Rezerva-ti locul acum! Sunt locuri limitate pentru a pastra interactivitatea si personalizarea experientei participantilor!

Detalii aici: https://businessdays.kartra.com/page/masterclass_CristianCojocaru


Video – Invitație la BD Masterclass cu Cristian COJOCARU (20 iulie)


Sursa: Business Days

 


Alte articole