Infuzie britanica de tehnologie Bluetooth!

1 octombrie 2010

Tehnologia din Marea Britanie ajunge si in Romania! Compania Lex Audita prin Divizia sa, Blue Lex - Sales Technology va introduce pe piata romaneasca din domeniu incepand cu luna Octombrie 2010, produsele companiei LM-Technologies, Birmingham, Marea Britanie.

 

Infiintata in 2004 LM-Technologies a dezvoltat produse inovatoare in domeniul electronicelor de consum pentru piata de retail la nivel mondial, fiind prezenta in peste 35 de tari si 5 continente cu peste 1 milion de produse vandute.
Parteneriatele la nivel mondial, cu corporatii de renume, precum: Farnell, O2, Orange, Grupul Caudwell, si profesionalismul de care a dat dovada, au asigurat pentru LM-Technologies o reputatie de producator stabil. Departamentul de cercetare si dezvoltare creaza solutii inovatoare, pe baza modulelor Bluetooth, utilizand cip-urile CSR, acesta fiind cel mai mare producator de cip-uri Bluetooth la nivel mondial.

 

Incepand din luna Octombrie 2010, LM-Technologies va fi prezenta si pe piata de domeniu din Romania, prin produsele sale.
Mai mult, in fiecare luna, compania Lex Audita va promova cate o solutie propusa de catre LM-Technologies, de la gadget-uri pentru telefonia mobila, la aplicatii pentru telefonia fixa cat si in domeniul computerelor.
Produsele LM Technologies se adreseaza celor exigenti, celor pasionati de facilitatile tehnologiei Bluetooth cu design futurist. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro