IKEA ar putea vinde televizoare si DVD-uri

2 aprilie 2007

Grupul suedez Ikea, cel mai mare retailer de mobila la nivel mondial, si-ar putea extinde, anul viitor, gama de produse comercializate, cu televizoare cu ecran plat si DVD playere, ca parte a unui proces ambitios de expansiune globala, transmite Reuters. Anul viitor, Ikea intentioneaza sa acorde mai multa atentie sufrageriei, astfel ca si-ar putea extinde oferta de produse cu accesorii pentru televizoare si jocuri video, a declarat, pentru Reuters, directorul general al grupului suedez, Anders Dahlvig.

Intrebat daca Ikea ar putea comercializa produse electrice, Dahlvig a spus ca exista aceasta posibilitate. "Poate. Depinde de magazine, care sunt mari, dar inca aglomerate. Sunt multe produse pe care ne-ar placea sa le avem acolo", a adaugat reprezentantul Ikea.

El a avertizat ca grupul, posesorul unuia dintre cele mai cunoscute branduri internationale, nu ar trebui sa se extinda prea rapid pe noi segmente de produse, intrucat exista riscul deteriorarii activitatii de baza.

"Sunt atat de multe tentatii in acesta directie. Ne putem pune logo-ul pe orice si probabil ca se va vinde. Seamana un pic cu iPod sau Apple sau Nike", a mai spus Dahlvig.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro