HyperActive si Orange au relansat platforma - Nelimiteaza-te.ro

1 august 2011

Noua platforma Nelimiteaza-te.ro surprinde interactivitatea, elementul definitoriu al programului destinat tinerilor cu varste intre 14 si 26 ani, care prin serviciul Orange Young au acces nelimitat la distractie. Platforma Nelimiteaza-te.ro ii incurajeaza pe utilizatori sa-si creeze un cont si sa acumuleze punte din toate actvitatile in care se implica pe site, de la incarcarea unor poze pentru un concurs dedicat, pana la jocuri Flash, share-uri pe Facebook sau jocuri in bannere raspandite pe internet pe care userii trebuie sa le vaneze. Cu punctele acumulate la final, userii isi pot “cumpara” diversele premii puse la dispozitie de Orange in sectiunea Goodies Box: bilete la concerte, vouchere la Aqua Park, acces la petreceri.


Platforma actuala transpune in detaliu noul concept Orange Young: mai proaspat, mai dinamic, mai interactiv. „Am creat o platforma care sa le ofere tinerilor in orice moment modalitati cat mai diverse de interactiune si engagement, in acelasi timp rasplatindu-i cu premii diverse si constante pentru participarea lor. Şi pentru ca tinerii nu stau niciodata pe loc, am conceput site-ul astfel incat sa-l putem adapta si imbunatati permanent, astfel incat sa ofere constant userilor noi si noi posibilitati de distractie”, a declarat Bogdan Gheorghiu, Creative Director, HyperActive.


HyperActive a oferit servicii de strategie, creatie si implementare, iar promovarea platformei interactive a fost sustinuta de Initiative printr-o ampla campanie declinata in toate mediile de comunicare, de la spot 3D in cinematografe, animatii OOH, la campanii de bannere standard si interactive, Facebook ads.

Platforma continua, sub o noua identitate, campania inceputa anul trecut si are in spate un nou concept creativ care permite o interactiune mai puternica in mediul digital intre utilizatori si brand.

Din partea HyperActive, echipa implicata in dezvoltarea si implementarea proiectului este formata din Bogdan Gheorghiu-Creative Director, Vlad Macarie - Senior Art Director, Ionut Andrei – Project Manager si Alina Marin – Account Manager.


HyperActive este o agentie interactiva full service care ofera solutii complete de comunicare si marketing digital precum: dezvoltare si management de platforme web, marketing online (optimizare & advertising pe motoarele de cautare - SEO & Google AdWords, online advertising & PR, e-mail marketing, viral marketing), mobile marketing, hosting si proiecte interactive speciale.

HyperActive, alaturi de Lowe & Partners, Initiative, Brand Connection, GolinHarris Bucuresti si Medic One formeaza unul dintre cele mai puternice grupuri de comunicare din Romania.


Printre clientii agentiei amintim: Ferrero, UPC Romania, Bergenbier SA, Farmaciile Dona, Johnson & Johnson, Forever Living Products, Unilever, BMW, IAB Romania, Bayer.

HyperActive si Initiative sunt membre ale grupului de companii din care mai fac parte Initiative, Brand Connection, GolinHarris Bucuresti si Medic One.

 

Initiative este una din cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de planificare si cumparare de media, de strategie, consultanta de media si new media.

Initiative este membra a Interpublic Group of Companies si este afiliata retelei internationale Initiative Worldwide.

Pe piata locala, Initiative este activa de 17 ani si are in portofoliu clienti precum: Orange Romania, Ferrero, Bergenbier S.A, Millennium Bank, Johnson&Johnson, Provident Financial, BMW, Supreme Group, KIKA

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro