Hotelul Cerna s-a vandut cu 2,6 milioane euro

2 aprilie 2007

Compania Metis Capital din Israel a devenit la finele lunii martie proprietarul hotelului Cerna din Bucuresti, dupa ce a preluat in intregime firma care detinea structura de cazare, pentru suma de 2,6 milioane de euro. In afara de valoarea tranzactiei, Metis Capital va plati circa 66 de euro pentru actiunile Finit Investment&Development si alti 400.000 de euro pentru serviciile de consultanta si intermediere asigurate de o firma specializata, se arata intr-un comunicat al companiei israeliene.

          
Hotelul Cerna, clasificat la o stea, este situat in apropierea Garii de Nord, avand cinci etaje si 90 de camere. Noul proprietar va mentine unitatea operationala, planurile de viitor vizand modernizarea acesteia.
      

Metis Capital va achita o prima transa din pret in cursul acestei saptamani, urmand ca restul sumei sa fie platita in maxim 30 de zile lucratoare de la incheierea contractului.
       

Compania din Israel este o firma de investitii interesata in diferite domenii, veniturile totale cifrandu-se anul trecut la 77 milioane euro, fata de 28,4 milioane euro in 2005. Metis Capital a achizitionat in august 2005 jumatate din actiunile Japan Auto Group Israel, iar anul trecut a semnat un contract de franciza cu Europcar International S.A.S.U pentru servicii de rent-a-car sub brandul Europcar.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro