Grupul Medical RomGerMed – alege sănătatea

7 martie 2023

Ce clinici RomGerMed putem găsi în București?

Grupul Medical RomGerMed a fost înființat în 1999 și de atunci an după an a început să se dezvolte tot mai mult. Pe tot parcursul existenței sale a furnizat servicii de cea mai înaltă calitate, aceste servicii putând fi de asemenea efectuate și în regim decontat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Aparatura modernă și medicii cu o experiență vastă în domeniu reușesc să mulțumească peste 150.000 de pacienți pe an. Echipa este formată din peste 500 specialiști în diverse domenii și de asemenea clinica colaborează cu mai mult de 50 de parteneri din domeniul medial. Toate acestea garantează profesionalismul zi de zi.

Grupul Medical RomGerMed are în prezent patru clinici:

 • Policlinica spitalului RomGerMed Saint Lukas;
 • Clinica Drumul Taberei;
 • Clinica Tineretului;
 • Clinica 13 septembrie.

Specialitățile Grupului Medical RomGerMed

Printre specialitățile oferite de Grupul Medical RomGerMed în cadrul clinicilor sale putem aminti:

 • cardiologie – această specialitate se ocupă cu prevenția, dar mai ales cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiace. În cadrul clinicii medicale RomGerMed se pot face următoarele investigații cardiologice: electrocardiograma (EKG), analize de sânge pentru depistarea nivelului de proteină C reactivă, angiografia, tomografia computerizata si radiografia toracică.
 • dermatologie – această specialitate se ocupă cu diagnosticarea și de asemenea tratarea bolilor cutanate, anexelor pielii și a mucoaselor adiacente.
 • ginecologie – ginecologia se ocupă cu bolile sistemului reproductiv feminin. În cazul următoarelor simptome (durerea pelvină, secreția vaginală, sângerarea vaginală anormală) este necesară programarea unei consultații ginecologice.
 • neurologie – această specialitate medicală se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul sistemului nervos.
 • oftalmologie – oftalmologia se ocupă cu diagnosticarea și corectarea problemelor de vedere. Un posibil pacient ar trebui să urmărească simptome precum vederea slabă, dureri la nivelul ochilor, senzație de corp străin în ochii, lăcrimarea din senin a ochilor, pierderea bruscă a vederii pentru a programa o consultație oftalmologică.
 • pediatrie – pediatria este destinată atât non-născuților, cât și persoanelor până în 18 ani. Se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pediatrice.
 • psihologie – această specialitate se axează pe comportamentul și mintea umană. De multe ori, persoanele nu acordă importanță problemelor de natură psihologică. Dar acestea trebuie tratate din timp pentru a nu se amplifica.

 

Grupul Medical RomGerMed oferă de asemenea analize medicale și de asemenea în prezent există 11 puncte de recoltare și 5 laboratoare în cadrul Bucureștiului. De-a lungul anului pacienții pot beneficia de diverse promoții, cum ar fi pachete de endocrinologie ce pornesc de la 210 lei.

 

 


Preluat de pe www.livepr.ro - Grupul Medical RomGerMed – alege sănătatea

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro