Grupul Catalyst achizitioneaza compania BrainSpotting, lider in recrutare IT&C

19 octombrie 2010

Grupul Catalyst, lider de piata in oferirea de solutii pentru atragerea de talente in organizatii, achizitioneaza compania BrainSpotting – liderul in recrutare IT&C de pe piata locala si totodata prima companie specializata pe acest segment din Romania.

 

Catalyst are o expertiza de cinci ani in consultanta de resurse umane iar aceasta achizitie vine sa consolideze competentele in zona de IT&C, considerata strategica la nivel de grup. BrainSpotting va continua sa functioneze ca entitate de sine statatoare, specializata exclusiv pe recrutarea de specialisti si manageri in domeniul IT&C.

 

Parteneriatul de pana acum a pus cele doua companii in pozitia de a se cunoaste reciproc atat la nivel de mod de lucru cat si la nivel de valori si viziune pe termen lung. In acest context, tranzactia reprezinta un pas natural in dezvoltarea integrata a celor doua firme, consolidand practica de recrutare specializata.

 

“BrainSpotting isi mareste capacitatea de a furniza servicii specializate de recrutare in domeniul IT&C, prin integrarea resurselor umane si a bazelor de date de specialisti si manageri ale celor doua companii. Astfel se consolideaza expertiza in recrutare specializata si cea mai mare baza de date cu profesionisti in domeniul IT&C din Romania.”, Mihai Moghior, fondator BrainSpotting.

 

“Prin aceasta achizitie dorim sa ducem mai departe misiunea companiei de a fi liderul in furnizarea de servicii de recrutare IT&C la nivelul Europei Centrale si de Est. Avand in vedere ca piata de IT a inceput sa isi revina, planul pentru urmatoarele 18 luni este de a ajunge din nou la un numar de 14 recrutori specializati si de a extinde livrarea serviciilor la nivel national, in principalele centre IT din Romania.”, Ana Giurca, Director Dezvoltare Catalyst.  

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro