GECAD NET castiga pentru al doilea an consecutiv Microsoft Best Server Sales 2010

11 octombrie 2010

Microsoft Romania a organizat in perioada 1 - 3 octombrie 2010 cea de a 11-a intalnire a Microsoft Club, club din care fac parte principalii parteneri pe zona de solutii software pentru firmele mici si mijlocii. Reprezentata la eveniment de catre Serban Prejoianu, CEO al companiei, GECAD NET a castigat premiul Microsoft Best Server Sales 2010. GECAD NET a fost astfel recompensata pentru succesele inregistrate pe parcursul ultimului an in promovarea solutiilor Microsoft la nivelul companiilor mici si mijlocii. Acesta este al doilea an consecutiv cand Microsoft acorda acest titlu companiei GECAD NET.

 

Serban Prejoian a declarat: “Recunoasterea eforturilor pe care le-am depus in ultimele 12 luni pentru promovarea solutiilor de tip server produse de Microsoft este cu atat mai importanta cu cat mediul economic in care am lucrat in tot acest rastimp nu a fost unul tocmai favorabil pentru business-ul de software. Titlul Microsoft Best Server Sales 2010 este o dovada a faptului ca, indiferent de conditiile economice globale si locale, suntem atat pentru clientii cat si pentru furnizorii nostri un partener de incredere".

 

GECAD NET este unul dintre primii furnizori de solutii Microsoft pentru piata locala, acumuland experienta intr-o gama larga de servicii de licentiere (FPP, Open License, OVS) si implementare de solutii Microsoft (Advanced Infrastructure Solutions, Information Worker Solutions, Licensing Solutions, Security Solutions).

 

“Microsoft este un partener foarte important pentru GECAD NET. Obiectivul nostru pentru urmatorul an este sa continuam colaborarea in acelasi mod profesionist ca si pana acum, pentru ca dorim sa oferim si pe viitor clientilor nostri ultimele tehnologii de care au nevoie, construind impreuna cele mai potrivite solutii pentru bugetele lor si oferindu-le suport tehnic la cel mai inalt nivel”, a mai adaugat Serban Prejoianu.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro