Fondatorul Hi 5 vine la Bucuresti la Conferinta How To Web, 3- 4 noiembrie 2010

5 octombrie 2010

Daca v-ati dorit vreodata sa-l intalniti pe cel care a infiintat Hi5.com, acum aveti ocazia. Fondatorul si CEO-ul retelei sociale hi5.com, Ramu Yalamanchi vine pe 3-4 noiembrie la conferinta How To Web 2010 pentru a vorbi cu pasionatii web din Europa de Est despre tendintele web-ului global si viitoarele oportunitati pentru antreprenorii din online.


Hi5, una dintre cele mai vizitate retele sociale din lume si cea mai mare retea sociala din Romania in ceea ce priveste numarul de vizitatori unici, a inceput ca website de dating cu 7 ani in urma. Intre timp, succesul de care s-a bucurat reteaua si concurenta venita din partea altor retele sociale puternice, au facut hi5 sa se repozitioneze in zona de social entertainment, targetand in principal segmentul de varsta 15-24 de ani.

 

In acest moment, reteaua sociala hi5.com este disponibila in peste 50 de limbi si reuneste peste 50 de milioane de vizitatori pe luna, fiind a treia cea mai mare retea sociala la nivel global si aflandu-se intre primele 20 de website-uri la nivel mondial din punct de vedere al traficului. In Romania, hi5 este cea mai mare retea sociala din punct de vedere al numarului de vizitatori si unul dintre cele mai vizitate situri din Romania, inregistrand peste 4 milioane de clienti unici pe luna conform statisticilor realizate de SATI.


Ramu Yalamanchi, fondatorul hi5, este licentiat in informatica la Universitatea din Illinois – Urbana, Champaign si a pornit compania hi5 Networks, Inc. in anul 2002, trecand prin cateva variante de produs pana sa ajunga la ideea retelei sociale careia i-a dat drumul in 2003. La numai un an de la fondare, hi5 ajunsese unul dintre cele mai vizitate website-uri la nivel international.
Ramu va veni pe 3 si 4 noiembrie in Romania la conferinta internationala How To Web 2010 pentru a discuta cu antreprenorii online din Europa de Est despre viitoarele tendinte ale Internetului.


Conferinta How To Web 2010 va reuni la Bucuresti 500 de specialisti in domeniul online din Europa de Est si nu numai, care vor discuta cu nume de succes si investitori din industrie despre opotunitatile si tendintele antreprenoriatului online international. Fondatorul hi5.com va interactiona cu participantii la How To Web 2010 pe durata celor 2 zile si va raspunde intrebarilor ce ii vor fi adresate din partea publicului. Pe durata conferintei, Ramu va avea 2 interventii: prima va fi o prezentare in prima zi a conferintei intitulata “Modelarea viitorului: antreprenoriatul si noul val de oportunitati web”, iar cea de-a doua va fi in cea de-a doua zi a conferintei in cadrul panelului despre hub-urile de tehnologie web existente in lume si beneficiile acestora pentru un startup.  

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro