De ce sunt atat de utile generatoarele electrice

Categorie: Afaceri

De cate ori ti s-a intamplat sa ai multe lucruri importante de rezolvat, dar sa nu poti face nimic deoarece in acel moment s-a intrerupt curentul electric pentru o perioada lunga de timp?

Au urmat, cel mai probabil, numeroase interventii telefonice la furnizorul de energie electrica, dar in cele din urma ai ramas resemnat, deoarece avaria era grava si alimentarea cu electricitate urma sa fie intrerupta pe termen nedeterminat.

Astfel de pene de curent se pot produce in momente neasteptate si pot fi foarte grave, in cazul in care afecteaza zonele in care exista spitale sau transport subteran.

Sa ne imaginam un scenariu in care intr-un moment medicii efectueaza o operatie deosebit de complicata, iar in urmatorul moment se produce o pana de curent majora, sala de operatii ramanand cufundata in intuneric, iar aparatele care tineau in viata bolnavul, inceteaza sa mai functioneze.

Pentru ca astfel de scenarii sa nu existe in realitate, este necesara dotarea tuturor unitatilor cu generatoare de curent de mare capacitate, adecvate preluarii tuturor sarcinilor instalate din cladirile respective.

Utile atat pentru cladirile rezidentiale, institutiile publice, cat si pentru cele comerciale, aceste generatoare curent sunt necesare in situatiile in care alimentarea cu energie electrica se opreste pe termen nedeterminat.

In momentul in care energia electrica se opreste si exista unul sau mai multe generatore de curent legate la reteaua electrica a cladirii, acestea pornesc automat, sesizand scaderea sau lipsa totala a tensiunii electrice.

Cele mai importante atribute ale acestor generatoare electrice sunt reprezentate de autonomia si puterea maxima instalata, caracteristici ce vor fi luate in calcul in momentul in care este ales generatorul potrivit pentru unitatea de destinatie.

O putere instalata mare va face generatorul util pentru cladiri mai mari, atat ca dimensiuni, cat si ca numar de consumatori prezenti.

De asemenea, un factor important in alegerea unui generator de curent electric, il va constitui instalarea acestuia de catre unitatea care il comercializeaza, precum si mentenanta ulterioara, aspecte necesare pentru o buna functionare a grupului electrogen.

Alte aspecte determinate in alegerea unui generator corespunzator sunt atat pretul de achizitie, cat si costurile ulterioare de intretinere.

Ce preturi generatoare de curent trebuie sa urmaresti inainte de a te hotara in privinta achizitiei?

Nimic mai simplu, este necesar doar sa consulti oferta Endress Generatoare si vei gasi exact aparatura de care ai nevoie.

Printre serviciile oferite vei regasi atat proiectarea, executiea, testarea, livrarea si instalarea, cat si servisarea la tarife promotionale.

Cu alte cuvinte, va fi necesar doar sa soliciti un generator electric, iar cei de la Endress Generatoare se vor deplasa la locatia ta si vor stabili ce aparatura se potriveste cel mai bine cladirii in care iti desfasori activitatea, apoi o vor instala si configura.

Componentele vor fi de cea mai buna calitate, motoarele diesel utilizate vor fi preponderent marca Baudouin sau Iveco, iar modulele de control ComAp Inteli, vor fi protejate impotriva prafului si a umiditatii.

De asemenea, iti recomandam sa optezi inclusiv pentru serviciile de mentenanta, deoarece in cazul in care generatorul nu beneficiaza de o servisare corecta in timp, este posibil ca acesta sa nu porneasca la momentul in care se intrerupe curentul si este mare nevoie de el.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole