De ce sa angajezi bone din Filipine?

Categorie: Afaceri

Din ce in ce mai multi parinti iau in calcul sau deja au pus in aplicare ideea angajarii unei bone din Filipine. Se pare ca este un nou must al societatii actuale. Sunt persoane care spun ca este totusi un moft sa iti angajezi o bona dintr-o tara asiatica, insa altii spun ca este o idee extraordinara si ca exista niste motive bine intemeiate pentru a face asta. In primul rand, daca iti doresti sa angajezi pentru copilul tau o astfel de bona sau manageriezi o firma care plaseaza bone, afla ca exista agentii de recrutare straini care se pot ocupa de acest lucru.

De exemplu, pe site-ul unitedimmigration.ro poti descoperi exact din ce tara provin angajatii si ce modalitati de recrutare sunt aplicate, astfel incat sa gasesti cea mai potrivita persoana pentru a se ocupa de un copil. Serviciile de angajare straini oferite de aceasta agentie sunt in conformitate cu legislatia Romaniei si se va ocupa de absolut tot incepand cu recrutarea in sine,  obtinerea dreptului de sedere in scop de munca sau detasare pe teritoriul Romaniei, relocarea, detasarea si leasingul de personal din strainatate.

Revenind la motivele pentru care ar trebui sa angajezi o bona din Filipine, iata care sunt acestea:

1. O bona din Filipine are instincte materne native. Asta pentru ca in cultura lor fetele si baietii mai mari se ocupa de cresterea fratilor mai micuti si astfel ,inca de la varste fragede, ce inseamna grija pentru un copil.

2. Pentru filipinezi, prioritatea numarul unu este familia. Acestia fac eforturi foarte mari pentru a intretine pe ceilalti membrii ai familiei. In plus, indiferent de greutatile prin care trec, reusesc sa ramana pozitivi si optimisti si starea lor de spirit este benefica pentru copiii din jurul lor. Ai nevoie in permanenta de o persoana solara care sa fie alaturi de puiul tau.

3. Filipinezii sunt foarte politicosi, asa ca cel mic va urma, cu siguranta, un exemplu de educatie si bun simt excelent.

4. Pe langa limba materna, filipinezii vorbesc engleza, deci cel mic are sansa sa invete limbi straine mult mai usor cu o astfel de bona.

5. Muncesc din suflet. Filipinezii sunt oameni constiinciosi nu 100%, ci 110%. Asta pentru ca nu castiga salariul doar pentru ei, ci pentru cei lasati acasa.

6. Au un stil de viata linistit. Aproape ca nici nu vei simti prezenta unei bone filipineze. Aceasta se va ocupa strict de copil, in liniste si disciplina. In plus, siguranta copilului tau este garantata 100% cu o astfel de bona.

Pentru mai multe detalii intra pe unitedimmigration.ro.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole