COSMOTE Romania: un nou plan tarifar pentru telefoanele BlackBerry

27 iunie 2011

COSMOTE Romania a lansat noi planuri tarifare pentru clientii telefoanelor inteligente BlackBerry, imbunatatind accesul la solutia BlackBerry atat pentru clientii de business cat si cei rezidentiali. Solutia BlackBerry asigura acces mobil facil la cele mai performante solutii din industrie pentru e-mail si mesagerie, social networking, telefon, organizator, web, multimedia si altele aplicatii mobile de business si lifestyle.

Planurile tarifare BlackBerry sunt disponibile promotional, pana pe 15 iulie 2011, impreuna cu o gama de telefoane inteligente BlackBerry precum BlackBerry Curve 8520, BlackBerry Curve 8900, BlackBerry Bold 9000, BlackBerry Bold 9700 si BlackBerry Bold 9780.

 

Dispunand de o mare varietate de aplicatii preinstalate, special concepute pentru terminalele BlackBerry, gama de telefoane inteligente BlackBerry le va permite clientilor COSMOTE sa fie conectati cu prietenii, familia si colegii atunci cand se afla in miscare. Pentru clientii corporate, planurile tarifare ofera pachete competitive pentru o comunicare performanta si caracteristici multimedia.

Pentru utilizatorii rezidentiali, COSMOTE ofera acces la cele mai performante servicii de internet BlackBerry, care permit accesul la serviciile de date BlackBerry inclusiv acces internet si pana la 10 conturi de e-mail corporate si personal incluse. Aplicatiile preinstalate includ Facebook pentru terminalele BlackBerry, Yahoo! Messenger, Google Talk, Windows Live Messenger si mereu popularul BBM (BlackBerry Messenger).

 

Planurile tarifare COSMOTE BlackBerry sunt disponibile pentru toti clientii noi ai COSMOTE Romania si includ minute nationale si internationale, minute in retea, SMS-uri si trafic de date pe mobil. Traficul in roaming va fi facturat in conformitate cu tarifele actuale de roaming.

Utilizatorii care aleg sa isi porteze numarul de telefon in reteaua COSMOTE si opteaza pentru un abonament pe 24 de luni vor primi un bonus de pana la 160 de minute nationale si pana la 1.500 de minute in retea si SMS-uri, in functie de valoarea abonamentului lunar.

 

In plus, acei clienti care opteaza pentru un plan tarifar BlackBerry fara a utiliza subventia pentru terminal pot primi un bonus de pana la 40 de minute nationale, in functie de valoarea abonamentului lunar.

Oferta este valabila numai pentru abonamente pe 24 de luni. Mai mult, noile planuri tarifare COSMOTE BlackBerry beneficiaza de oferta comuna cu Romtelecom, prin care apelurile catre reteaua de telefonie fixa a Romtelecom sunt facturate ca minute in retea.

 

Clientii care aleg un plan tarifar BlackBerry se pot bucura de toate beneficiile acestuia folosind unul dintre terminalele BlackBerry din portofoliul de produse al COSMOTE Romania. Clientii pot opta pentru terminalul BlackBerry Curve 8520 la preturi pornind de la 343 de lei (TVA inclus), BlackBerry Curve 8900 la preturi pornind de la 700 de lei (TVA inclus), BlackBerry Bold 9000 la preturi pornind de la 1.109 de lei (TVA inclus), BlackBerry Bold 9700 la preturi pornind de la 1.237 de lei (TVA inclus), BlackBerry Bold 9780 la preturi pornind de la 1.211 de lei (TVA inclus). Preturile sunt calculate pentru abonamentul BlackBerry 100 cu durata de 24 de luni. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro