Consumul individual a crescut cu 20% în mai, dar oamenii de afaceri nu cred în această minune. Dan Şucu, Mobexpert: „Cifrele de afaceri sunt bune, dar problema este profitabilitatea“. Călin Costinaş, Profi: „Noi estimăm că în toamnă vor fi mai multe disponibilizări şi lucrul acesta va afecta consumul“

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul a crescut cu 20,3% în luna mai faţă de luna an­terioară, când a fost înre­gis­tra­tă cea mai mare scădere din ultimii ani, de minus 22,3%, ca serie ajustată, ara­tă datele Institutului Naţional de Statistică. Cifra de afaceri din comerţul cu amănuntul este cel mai important indicator pentru consumul privat.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Consumul individual a crescut cu 20% în mai, dar oamenii de afaceri nu cred în această minune. Dan Şucu, Mobexpert: „Cifrele de afaceri sunt bune, dar problema este profitabilitatea“. Călin Costinaş, Profi: „Noi estimăm că în toamnă vor fi mai multe disponibilizări şi lucrul acesta va afecta consumul““.

Etichete:

Alte articole