Conferinta IntelSOFT Deviz Profesional 2011, Constanta, 5 august 2011

3 august 2011

IntelSOFT organizeaza in data de 5 august 2011 Conferinta "IntelSOFT Deviz Profesional 2011 - intocmirea documentatiei de ofertare si decontare a lucrarilor de constructii si instalatii".

Evenimentul este adresat inginerilor constructori implicati in activitatea de intocmire a documentatiei de ofertare-decontare, firmelor de proiectare si executie precum si autoritatilor contractante.

Conferinta va avea loc intre orele 10,00 si 13,00 in Sala Decebal a Hotelului IBIS din str. Mircea cel Batran nr 39-41, Constanta.

 

"Utilizatorii programelor noastre, desi sunt mereu in criza de timp si trebuie sa faca fata dificultatilor si piedicilor aparent insurmontabile, se disting prin respectul fata de lucrul bine facut. Dorinta noastra este ca prin ceea ce facem sa ii aducem impreuna pe cei ce fac ceea ce stiu cel mai bine: proiectarea, estimarea, ofertarea, planificarea, organizarea, administrarea si finalizarea cu succes a proiectelor de constructii pentru ca impreuna descoperim cele mai bune solutii la dificultatile cu care ne confruntam." afirma Bogdan Damian, manager de proiect.

 

Participantii la conferinta vor avea ocazia sa cunoasca si sa inteleaga avantajul utilizarii programelor profesionale pentru estimarea, ofertarea si decontarea lucrarilor in constructii. Vor fi prezentare componentele adaugate programului in ultimile versiuni: generatorul automat al articolelor de transport, functia de import a listelor cu cantitati din orice format electronic, componenta de cautare/inlocuire a articolelor din proiecte.

 

Seminarul este sustinut de Bogdan Damian, manager de proiect la IntelSOFT, companie specializata in realizarea de programe destinate domeniului constructiilor si instalatiilor.

Participarea este gratuita. Ocuparea locurilor se face in ordinea rezervarilor.

IntelSoft Deviz Profesional 2011 este cel mai complet program profesional din domeniul devizelor.

 

Inscrierile se fac la telefon 0236.477.007 sau 0755.12.23.26 sau e-mail [email protected], persoana de contact : Gabriela Lungu.
[email protected]
http://www.intelsoftromania.ro

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro