BitDefender si Cisco colaboreaza pentru promovare securitatii informatiei

12 octombrie 2010

BitDefender, cel mai important producator de solutii de securitate informatica din Romania, a inceput recent o colaborare cu divizia Cisco Consumer Products, pentru a promova in comun solutii in zona de conectivitate si securitate a informatiei pentru consumatorii casnici.

 

„La acest moment, nu exista suficiente solutii integrate, concentrate pe nevoile clientului final de conexiune la internet si de protectie a datelor personale, astfel ca acesta colaborare reprezinta o buna oportunitate pentru acestia” a declarat Bogdan Lupu, Channel Manager BitDefender Romania. „Solutiile de securitate, echipamentele hardware si suportul tehnic 24/7 se vor completa reciproc pentru a raspunde in totalitate cerintelor clientilor rezidentiali” a continuat acesta.

 

Pachetele incluse in aceasta oferta sunt: Cisco Linksys Wireless-G Home Router cu SpeedBurst (WRT54GH) + BitDefender Antivirus 2011 si Cisco Linksys Wireless-N Broadband Router (WRT160N) + BitDefender Internet Security 2011. Acestea ofera utilizatorilor posibilitatea de a se conecta la internet foarte usor, beneficiind in acelasi timp de solutiile de securitate oferite de BitDefender.

 

„Clientii romani pot achizitiona incepand de astazi pachetul promotional prin distribuitorul RHS si prin partenerii BitDefender si Cisco. Suntem onorati sa colaboram cu Cisco si sa oferim inovatie in tehnologie, calitate si siguranta utilizatorilor atunci cand acestia navigheaza pe internet” a spus Bogdan Lupu.

 

„Routerele Cisco Linksys WRT54GH Wireless-G Home cu SpeedBurst si Cisco Linksys Ultra RangePlus Wireless-N broadband WRT160N simplifica si extind retelele pe care le folosim acasa. Echipamentele noastre sunt concepute astfel incat utilizatorii pot trai diferite experiente in ceea ce priveste conexiunea la intenet, pe de o parte, si pot lucra intr-un mediu wireless sigur si eficient, pe de alta parte. Atentia noastra este indreptata catre o lume in care conexiunile in banda larga sunt folosite in toate aspectele vietii cotidiene, de aceea securitatea, usurinta in utilizare si operare sunt caracteristici definitorii ale echipamentelor noastre. Routerele Cisco Linksys WRT54GH Wireless-G Home cu SpeedBurst si Cisco Linksys Ultra RangePlus Wireless-N broadband WRT160N sustinute de solutiile de securitate BitDefender vor ajuta consumatorii sa isi configureze mult mai usor retele de o securitate ridicata fara a avea nevoie de configuratii si setari complicate” a spus Petrica Ruta, Enterprise & Commercial Regional Sales Manager la Cisco.

 

Router-ul Cisco Linksys WRT54GH Wireless-G Home cu SpeedBurst este ideal pentru conectarea la internet a unei retele de pana la 4 calculatoare chiar daca aceasta este wireless sau cablata. Tehnologia SpeedBurst poate asigura o viteza mai mare pe conexiunile wireless in comparatie cu un router Wireless G normal.  

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro