BitDefender ofera licente antivirus gratuite

1 octombrie 2010

Utilizatorii români pot descarca gratuit SuperLicenta BitDefender Internet Security 2011 pâna la finalul lunii octombrie, exclusiv de pe Okazii.ro.

 

Perioada de valabilitate a licentei este de sase luni, iar doritorii beneficiaza si de suport tehnic gratuit în tot acest timp. Solutia recent lansata de producatorul român de software antivirus furnizeaza protectie împotriva atacurilor online, garanteaza functionare optima în timpul jocurilor si ofera functia inovativa Control Parental la distanta.

 

Utilizatorii mai pot achizitiona si alte pachete antivirus marca BitDefender cu o reducere permanenta de 30% per produs. Ambele oferte se regasesc în exclusivitate pe site-ul de comert online si fac parte dintr-un parteneriat Okazii.ro – BitDefender pentru securitatea datelor pe Internet. În cadrul acestuia, cele doua branduri românesti pregatesc proiecte care sa contribuie la dezvoltarea unui mediu online mai sigur, accesibil si prietenos pentru utilizatorii români.


 

BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai performante solutii de securitate a datelor atestate pe plan international de catre institutii independente de specialitate. Motoarele BitDefender care stau la baza produsului sunt unele dintre cele mai puternice din lume si folosesc tehnologie euristica. Gama de produse BitDefender 2010 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizeaza, în timp real, toate aplicatiile active si le blocheaza pe cele cu comportament suspect. Astfel, este asigurata protectia utilizatorilor în timp real împotriva virusilor noi si a variantelor de virusi înca necunoscute, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale în deplina siguranta.

Pagina descarcare antivirus
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro