BD WEBINAR cu Anca Rarău

2 iulie 2020

Ce vom discuta în webinar?

1. ce este brandul și de ce e important pentru afacere să ai o bună construcție de brand?
2. despre conceptul Brandocracy
3. cum a fost în această perioadă businessul pe zona de consultanță de brand - principalele provocări, cum s-a lucrat cu clienții, cu echipa? cum v-ați adaptat afacerea, ce s-a schimbat în perioada de lockdown?
4. ce au făcut clienții? au stopat sau au continuat investiția în brand?
5. ce recomandăm brandurilor care vor să crească în orice perioadă, chiar și în criză?
6. care sunt principalele probleme cu care s-au confruntat afacerile din diferite industrii și cum s-au comportat brandurile, cum au comunicat?
7. care va fi realitatea sau noua normalitate la care se vor întoarce companiile, angajații, după revenirea din lockdown? cum va afecta sistemul work from home cultura organizațională / ce va însemna pentru branduri, pentru businessuri?

Despre Anca Rarău :

Anca Rarău este licențiată a Facultății de Științe Economice, secția Management, a Universității Babeș-Bolyai din Cluj, are un Master la ASE București și a absolvit în 2007 programul EMBA al CNAM Paris. Cu o experiență de peste 20 de ani în poziționare de brand, marketing strategic și operațional, customer experience, employer branding, research și PR, Anca a coordonat multiple proiecte de referință, din poziția de director de marketing al celor mai mari două bănci din România: Banca Transilvania și BCR/Grupul Erste.

Pe parcursul carierei, alături de echipele pe care le-a condus, Anca a obținut și numeroase premii pentru eficiența campaniilor de marketing (Effie Awards), precum și pentru proiecte de Relații Publice și CSR.

În 2017 Anca Rarău intră în antreprenoriat și lansează BRANDOCRACY – un concept care integrează obiectivele de business cu cele de brand și care înseamnă o construcție a strategiei de marketing cu focus permanent pe cultura organizațională, pe un leadership autentic și pe experiența clienților.

Ca antreprenor, lucrează împreună cu echipa sa pentru companii din diferite domenii: medical, IT, servicii financiare, construcții, juridic, HoReCa, educație, arhitectură, distribuție, producție industrială, mobilier, farma, media și cultură. De asemenea, pentru persoane fizice a derulat proiecte speciale în zona de personal branding.

Este membru din anul 2016 al Romanian Business Leaders (RBL), numărându-se printre fondatorii Filialei RBL Cluj și fiind implicată ca lider local al VSFA (Vreau Să Fiu Antreprenor) în programul național dedicat educației antreprenoriale a tinerilor.

Mai multe despre Anca puteți descoperi pe:
1) LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ancararau/
2) Website: https://brandocracy.ro/


Video - BD WEBINAR cu Anca Rarău


Sursa: Business Days

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro