Au pornit de la o ceainărie în Cluj iar acum au cel mai mare restaurant vegetarian, vegan şi raw vegan din România. Care este povestea Samsara Foodhouse, concept care va ajunge şi în Bucureşti?

29 septembrie 2020

Samsara înseamnă în sanscrită ciclicitatea vieţii, pendularea continuă între naştere şi stingere sau mai bine zis între naştere şi transformări infinite şi este, poate, cuvântul potrivit pentru a descrie unul dintre cele mai inspirate proiecte gastronomice locale: Samsara Foodhouse.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Au pornit de la o ceainărie în Cluj iar acum au cel mai mare restaurant vegetarian, vegan şi raw vegan din România. Care este povestea Samsara Foodhouse, concept care va ajunge şi în Bucureşti?".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro