Atac informatic asupra unui mare magazin online!

16 octombrie 2010

Compania care detine CEL.ro, Corsar Online S.R.L., avand unul din cele mai mari magazine online IT&C de pe piata din Romania anunta ca in seara zilei de 14 Octombrie site-ul a fost victima unui atac informatic de tip Backdoor.


Atacul a avut drept scop micsorarea exagerata a preturilor unor produse de larg interes, cum ar fi: laptop-uri, aparate foto , monitoare lcd cu intentia evidenta de aduce un prejudiciu de imagine asupra CEL.ro. Intrucat a fost realizat seara, in jurul orei 19:30, dupa incheierea programului angajatilor care se ocupa de vanzari si site, problema a fost remediata abia dupa 2 ore , in jurul orei 21:30.

 

In acest interval orar, au fost plasate aproximativ 1000 de cereri de comanda pentru aceste produse, unele dintre ele fiind chiar si pentru 200 de laptop-uri. Date fiind conditiile externe ce au dus la producerea acestui incident compania se vede in imposibilitatea de a onora respectivele cereri.

 

Si pe aceasta cale reprezentantii companiei isi cer scuze tuturor clientilor pentru eventualele neplaceri create de acest incident.
Toti clientii care au trimis cereri de comanda vor primi un discount de 5% pentru urmatoarea achizitie de la CEL.ro care poate fi plasata oricand pana la sfarsitul anului.
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro