ASUS a lansat in Romania laptopul NX90

8 octombrie 2010

ASUS a lansat in Romania laptopul NX90 in cadrul unui eveniment organizat la Ateneul Roman pe data de 7 octombrie 2010. ASUS NX90 este un model exclusivist care a revolutionat caracteristicile audio ale unui notebook, fiind primul care a integrat tehnologiile de sunet Bang & Olufsen ICEpower si ASUS SonicMaster.
Tehnologia SonicMaster, dezvoltata in parteneriat cu Bang & Olufsen ICEpower®, ofera cea mai inalta fidelitate audio.

 

Divertismentul multimedia a progresat constant, iar laptopurile joaca un rol important in redarea unui continut cat mai variat. Portabilele au devenit adevarate centre media servind la vizionarea filmelor, pentru auditii muzicale sau la rularea jocurilor PC. Utilizatorii solicita facilitati multimedia tot mai avansate. Daca placile video au cunoscut evolutii semnificative in ultimi ani, zona audio a ramas pe plan secund. ASUS si-a asumat schimbarea acestei situatii, prin lansarea tehnologiei exclusiviste SonicMaster, cu ajutorul careia un laptop poate oferi o audiție de cea mai buna calitate.

 

NX90 este dotat cu tehnologia exclusiva ASUS SonicMaster, o suita de inovatii hardware si software dezvoltate in colaborare cu Bang & Olufsen ICEpower®. Noul portabil integreaza cel mai bun codec, cel mai puternic amplificator disponibil si cele mai mari camere de rezonanta - de zece ori mai mari decat la un notebook obisnuit. Astfel, NX90 poate reda o gama mai larga de sunete, un volum mai puternic si un bass mai profund, aducand muzica la viata intr-un mod unic.

 

Camerele de rezonanta supra-dimensionate si difuzoarele plasate special elimina vibratia si distorsiunea, iar componenta software ajusteaza cu precizie redarea. Utilizatorul va putea asculta un sunet complet si va percepe elementele vocale si pe cele surround intocmai ca la o auditie live.

 

Designerul David Lewis, care a castigat numeroase premii internationale de specialitate si care detine titlul de Royal Designer for Industry (Londra, 1995) a declarat: "ASUS NX90 aduce o noua dimensiune in sunetul notebook-urilor. Adauga volumul la ceea ce vizualizezi. Am dorit sa aducem un sunet autentic, mai ales datorita sistemului de boxe foarte bun. Este un concept nou, un sunet nou. Rupem tacerea", se arata intr-un comunicat de presa. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro