ANL a finalizat in martie 105 apartamente

2 aprilie 2007

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a finalizat in luna martie 105 apartamente, dintre care jumatate in Bucuresti, care vor fi inchiriate tinerilor cu varste intre 18 si 35 de ani care nu isi pot permite sa cumpere sau sa inchirieze un apartament de pe piata libera, a anuntat luni institutia. Din totalul apartamentelor finalizate, 53 sunt amplasate in zona valea Oltului din Bucuresti, 32 de apartamente sunt situate in Ploiesti si 20 de unitati in localitatea Marghita, judetul Bihor, se arata intr-un comunicat al ANL..

Apartamentele destinate inchirierii construite prin Programului de Constructii Locuinte pentru Tineri sunt in garantie pe o perioada de doi ani. La finalizarea lucrarilor, locuintele sunt predate primariilor, care le repartizeaza beneficiarilor, cu anumite conditii.
          

Locuintele sunt repartizate tinerilor care nu detin fondurile necesare pentru achizitionarea unui apartament sau plata unei chirii pentru o locuinta de pe piata libera. in plus, solicitantii trebuie sa fie incadrati cu contract de munca si sa isi desfasoare activitatea in localitatea respectiva.
 

Anul trecut, ANL a finalizat circa 2.000 de locuinte si intentioneaza sa construiasca, pana in 2008, circa 9.600 de apartamente destinate inchirierii. In perioada 2001-2006, agentia a inceput constructia a circa 13.000 de apartamente la nivel national.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro