Alege doar cel mai bun ulei moto: MOTUL

Categorie: Afaceri

Majoritatea motociclistilor stiu ca un ulei de motor de cea mai buna calitate va face ca motorul sa functioneze mult mai mult timp in cei mai buni parametrii.

Pe piata exista o mare diversitate de uleiuri pentru motocicleta. Recomandarea specialistilor si a dealerilor autorizati este ca unul dintre cele mai bune uleiuri de motor este Motul, desi exista multe alte produse de top, acesta se potriveste la cele mai multe marci de motociclete sau scutere.

Foarte multi clienti se intreaba ce ulei sa foloseasca pentru o buna functionare a moto scuterului? Majoritatea celor care au folosit uleiul MOTUL  5100 10w40, acesta fiind cel mai cautat in ultima perioada, vor garanta pentru calitatile acestui ulei moto. Cei care il utilizeaza de foarte multi ani pot spune cu siguranta ca MOTUL  5100 10w40 de la unimotors este unul dintre cele mai bune uleiuri de pe piata la preturi accesibile oricui!

Uleiurile MOTUL au o istorie destul de lunga, fiind create in Franta si sunt unele dintre cele mai bune produse pentru lubrifierea motorului si viata indelungata a acestuia. Trebuie sa tii cont inainte de a alege uleiul MOTUL pentru masina sau motocicleta ta de caracteristicile motorului si de recomandarile producatorilor, exista ulei motul 5w30 destinate in special motoarelor din gama diesel, acestea au proprietati foarte bune si in ceea ce priveste filtrul de particule pe care il va mentine curat, dar si ulei de motor Motul 5w40 sau ulei de motor 5100 10w40. Aceste caracteristici ale producatorilor ne spun multe despre uleiul de motor si despre vascozitatea acestuia. Recomandarea noastra este ca atunci cand alegeti uleiul de motor Motul sa alegeti unul semisintetic 5100 10W40 intrucat are proprietati mult mai bune si va poate ajuta sa il schimbati dupa mai multi km decat in cazul uleiurilor obisnuite!

Alegeti doar ulei MOTUL de la dealeri autorizati auto-moto!


Alte articole