Agropower. Gheorghe Moraru, Morar Pan Com: Avem nevoie de o lege a arendei cu drepturi şi obligaţii pentru ambele părţi, ca în Franţa, să facem contracte de arendă pe 7-15 ani, nu pe un an, astfel fermierii au curaj să facă investiţii

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

România are prea puţine mori şi fa­brici care să producă furaje sau alte pro­du­se din cereale, unităţi ce pot fi numă­rate pe degete, iar astfel piaţa internă este incapabilă să absoarbă producţia agricolă şi fermierii locali sunt nevoiţi să exporte materia primă, bătându-se cu Franţa şi Germania, pe de o parte, şi cu Rusia şi Ucraina, pe de altă parte, a afirmat Gheorghe Moraru, administra­tor al Morar Pan Com, care cultivă 1.000 de hectare cu cereale în Călăraşi.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Agropower. Gheorghe Moraru, Morar Pan Com: Avem nevoie de o lege a arendei cu drepturi şi obligaţii pentru ambele părţi, ca în Franţa, să facem contracte de arendă pe 7-15 ani, nu pe un an, astfel fermierii au curaj să facă investiţii“.

Etichete:

Alte articole