Acer Swift 3, un laptop a cărui baterie bate recorduri de durată

Categorie: Actualitate

În această perioadă de izolare, în care muncim de acasă, dar trebuie să ne găsim și alte activități de petrecere a timpului liber la interior, un laptop care să te ajute la ambele este indispensabil. Pentru a trece cu bine de epidemie, este necesar sa ne ajutam doctorii care se lupta din greu cu coronavirusul, de aceea orice donatie pentru medici este binevenita!

Oare ce laptop ce poate veni in ajutor? Un exemplu excelent de laptop potrivit atât pentru muncă, cât și pentru divertisment, este Acer Swift 3.

 

Cu un design subțire, elegant și ușor, Acer a creat un laptop aproape perfect, cu un echilibru impecabil între mărime, putere și funcționalitate.

 

Deși se remarcă la absolut toate capitolele, un detaliu iese în evidență mai presus de toate și este vorba de unul esențial în această perioadă: durata de viață a bateriei.

 

Site-ul neo-zeelandez MyBroadband a testat durata de viață a unui laptop Acer Swift 3 și rezultatele au fost uimitoare.

 

Mai întâi, jurnaliștii neozeelandezi au lăsat laptopul să se înarce complet – ceea ce nu a durat mult – și apoi au decis să verifice cât de mult rezistă bateria acestuia într-un ritm de utilizare deloc blând.

Cu setările pe Default și cu „Battery Saving Mode” dezactivat, Acer Swift 3 a fost pus la treabă. Cu mențiunea că opțiunea „Battery Saving Mode” ar fi putut prelungi și mai mult durata bateriei, dar chiar și așa, rezultatele au fost impresionante.

 

În ce au constat testele? Un video de Youtube deschis în Full HD în browser, cu imaginea în „Full screen” și pornit cronometrul. După patru ore de video straming, laptopul încă mai avea 50% baterie rămasă. Testul, însă, a continuat.

 

A doua jumătate a bateriei a durat mai mult decât prima, conform site-ului amintit. După opt ore și 20 de minute de streaming video neîntrerupt, laptopul Acer Swift 3 s-a închis în sfârșit.

 

Jurnaliștii neo-zeelandezi au notat că această calitate a lui Acer Swift 3 este un mare atu în „duelul” cu alte laptopuri similare, din aceeași clasă de preț sau de specificații.

 

O altă „calitate” esențială a lui Acer Swift 3 a fost încărcarea rapidă „fast charging”, care a oferit 4 ore de utilizare după doar 30 de minute de încărcare.

 

Practic, un „schimb” de opt ore la muncă este acoperit cu o singură încărcare a acestui laptop. Sau o noapte întreagă de binge watching filme și seriale. Pentru cei care stau acum acasă și au la îndemână surse de electricitate acest lucru poate nu e neapărat un avantaj, dar pentru cei care lucrează „on the go”, acest lucru este cu siguranță o calitate esențială a acestui laptop.

 

În plus, încărcătorul, mai notează jurnaliștii citați, este unul de dimensiuni reduse și deloc greu, astfel că transportul acestuia, împreună cu laptopul, nu reprezintă un impediment de niciun fel.

 

Acesta este modelul testat de site-ul MyBroadband:


Acer Swift 3


Sistem de operare: Windows 10

CPU: Intel Core i5 – 1035G1

Display: 14 inchi 1920 x 1080 IPS LCD

Placă video: Nvidia GeForce MX250 2GB

RAM: 8 GB DDR4

Stocare: 256 GB SSD

Conectivitate: Wi-Fi 6, Blutooth 5.0

Dimensiuni: 320 x 217 x 15.95 mm (1.19kg)

Baterie: 48Wh Litium-Ion


Alte articole