A fost lansata cea mai nou placa video - Asus

16 septembrie 2010

A fost lansata cea mai nouă placă video DirectX 11 din seria de înaltă performanță Fermi de catre Asus. Motorizată de procesoarele grafice NVIDIA GeForce GTS450, placa proiectată de ASUS cu PCI Express 2.0 este visul îndeplinit al oricărui jucător pe PC. ENGTS450 DirectCU este cu 20% mai rece și cu 35% mai silențioasă graţie tehnologiei DirectCU și se supratactează prin Voltage Tweak la valori cu 50% mai mari, comparativ cu design-ul de referință. Utilizând componente de cea mai bună calitate, seria ENGTS450 DirectCU câştigă stabilitate în overclocking și durabilitate pentru folosință îndelungată. Modelul ENGTS450 DirectCU TOP oferă viteze cu 18% mai mari, mulţumită designului special conceput de ASUS.

Jucătorii entuziaşti pot alege seria ASUS ENGTS450 DirectCU pentru a investi inteligent în upgrade-ul computerului lor de gaming, beneficiind de o răcire mai bună și de un hardware mai avansat.

Placa video ASUS ENGTS450 DIRECTCU TOP/DI/1GD5 reprezintă versiunea de top, supratactată la frecvenţa de 925MHz, fiind cu 18% mai rapidă comparativ cu una cu specificații standard.

Tehnologia termică ASUS DirectCU constă în două heatpipe-uri identice DirectCU din cupru cu o grosime de 8mm, care sunt montate cu precizie în contact direct cu procesorul grafic, favorizând disiparea rapidă a căldurii. Astfel, performanţa răcirii creşte cu 20%*, iar placa devine cu 35%* mai silenţioasă, la un nivel de 21dB* în modul idle - zgomot abia perceptibil într-o cameră obișnuită.

Tehnologia ASUS Voltage Tweak permite supratactarea seriei ENGTS450 DIRECTCU cu până la 50% mai mult, comparativ cu design-ul de referință. Aplicația ASUS Smart Doctor poate modifica voltajele procesorului grafic fără a apela la BIOS sau la repornirea PC-ului. În consecință, utilizatorii pot obține la cerere mai multe cadre pe secundă, fără să întrerupă acțiunea jocului.

ASUS ENGTS450 DirectCU îmbunătăţeşte stabilitatea în overclocking prin folosirea condensatorilor solizi POSCAP, fiind redus totodată şi nivelul de zgomot. Față de alte modele cu alimentare în 3 faze, această placă utilizează 4 faze pentru o alimentare mai stabilă în timpul ajustărilor parametrilor în overclocking.

Suportul PCB este întărit, iar prin GPU Guard se obţine o rezistență superioară la șocuri prevenind îndoirea sau ruperea plăcii. În plus, Fuse Protection și scutul EMI oferă performanțe fără riscuri.

Seria ASUS ENGTS450 DirectCU este livrată împreună cu software-ul AIWI (www.aiwi.com.tw), care permite utilizarea unor dispozitive iPhone sau iPod touch pe post de tastatură sau mouse wireless. AIWI poate transforma aceste gadget-uri în controlere fără fir, sporind distracția în jocurile compatibile, în cazul celor cu maşini sau al simulatoarelor sportive. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro