A fost lansat cel mai subtire laptop din lume - Asus U36

6 decembrie 2010

ASUS a lansat cel mai subtire notebook din lume dotat cu un procesor Intel cu voltaj standard, modelul U36. ASUS a dezvoltat un sistem de racire unic, reducand grosimea notebook-ului la numai 19mm, in conditiile utilizarii unui procesor puternic din gama Intel Core i3 sau Core i5.

Combinatia dintre ASUS Super Hybrid Engine si grafica NVIDIA cu tehnologia Optimus ofera modelului U36 o autonomie crescuta, de pana la 10 ore.

 

In timp ce majoritatea notebook-urilor prezente pe piata folosesc procesoare de voltaj redus, datorita beneficiilor aduse de consumul mic si emisia redusa de caldura, ASUS U36 sparge tiparele si ofera procesoare Intel Core i3 sau Core i5 pentru performante depline.

 

Acest lucru este posibil gratie sistemului de racire cu doua heat pipe-uri, care preia caldura in mod eficient fara a adauga o greutate suplimentara. Rezultatul consta in posibilitatea de a reda continut multimedia complex, de a rula jocuri solicitante sau de a putea deschide simultan programe avansate. Alaturi de aceste avantaje, utilizatorul va transporta un notebook cu o grosime de 19mm.

 

Carcasa lui ASUS U36 este foarte subtire, fiind fabricata dintr-un aliaj de magneziu si aluminiu. Folosind o baterie cu patru celule, U36 ajunge sa cantareasca doar 1.44Kg, devenind alegerea ideala pentru utilizatorii care vor sa-si reduca greutatea bagajelor in calatorii.

Portabilul este protejat impotriva prafului si a apei printr-un material placut la atingere care acopera carcasa la nivel nanometric. Astfel, U36 isi va pastra exteriorul estetic pe parcursul intregii zile. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro