ZF Live. Mişu Negriţoiu, senior advisor EY şi fost preşedinte al ING Bank: Cred că BNR va asigura lichiditatea, dar problema este cum se distribuie aceasta. Trebuie ca toată lumea să facă un plan management al cash-flow-ului pe termen scurt, dar şi un plan de restructurare şi de redresare

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Banca Naţională va asigura li­chi­ditatea necesară băncilor, însă problema este cum va fi distribuită această lichiditate, şi este necesar ca toată lumea să facă un plan management al cash-flow-ului pe termen scurt, dar şi un plan de ac­ţiuni, un plan de restructurare şi de redresare, susţine Mişu Negriţoiu, senior advisor la EY şi fost preşedinte al ING Bank.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “ZF Live. Mişu Negriţoiu, senior advisor EY şi fost preşedinte al ING Bank: Cred că BNR va asigura lichiditatea, dar problema este cum se distribuie aceasta. Trebuie ca toată lumea să facă un plan management al cash-flow-ului pe termen scurt, dar şi un plan de restructurare şi de redresare“.

Etichete:

Alte articole