ZF Deschiderea de astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf. Ioana Birta, TeraPlast: Vom decide ce facem cu banii din vânzarea TeraSteel şi Wetterbest când vom încheia tranzacţia, în T4/2020. Tranzacţia de vânzare a celor două divizii de business este estimată la 85 mil. euro minus datorii

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Ioana Birta, director financiar al Grupului TeraPlast, pro­du­cător român de materiale de construcţii controlat de omul de afaceri Dorel Goia, spune că tranzacţia de vânzare a fabricilor de ţevi de oţel TeraSteel şi a producătorului de ţiglă metalică Wetterbest către gigantul irlandez Kingspan Group se va încheia cel mai devreme la finele lunii octombrie 2020 şi că ulterior se va decide şi destinaţia sumei aferente vânzării.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “ZF Deschiderea de astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf. Ioana Birta, TeraPlast: Vom decide ce facem cu banii din vânzarea TeraSteel şi Wetterbest când vom încheia tranzacţia, în T4/2020. Tranzacţia de vânzare a celor două divizii de business este estimată la 85 mil. euro minus datorii“.

Etichete:

Alte articole