Vreti un ceas de mana frumos și ieftin?

Categorie: Pe scurt

Cu siguranța v-ați obișnuit sa tot auziți, ba la radi, ba la televizor, de o sumedenie de oferte care de care mai avantajoase (cu rediceri de 90%…), doar – doar va vor determina sa cumparati obiectul din oferta.

Dar chiar sunt reale aceste anunturi bombastice, menite doar sa atrga noi și noi clienți?

Pai dacă se face o mica analiza, se poate ușor observa ca….nu. Nu sunt reale.

Și sa luam doar câteva exemple…

De câte ori nu ați auzit (și este valabil chiar pentru marile magazine de electronice și electrocasnice) ca înainte de a începe o campanie (Black Friday de exemplu), prețurile pentru anumite produse erau la fel sau doar puțin mai mari decât în perioada campaniei? Explicatia este foarte simpla…exact înainte de inceperea campaniei prețurile sunt crescute artificial ca să fie o ‘baza’ la care să se aplice acele reduceri mari.

Sau un alt caz… când vedeți ca o firma aplica o reducere de 90%…ce înseamnă asta? Ori ca a avut un preț cu un adaos exorbitant d mare, ori ca după aplicarea reducerii, vinde obiectul campaniei sub prețul cu care l-a cumpărat / prods… Ambele situații sunt total absurde și lipsite de sens.

Tocmai din acest motiv, când doriți sa achizitionati ceva (obiect sau serviciu), întotdeauna luați-va timpul necesar pentru a studia piața și niciodată nu va lăsați influentati de reducerile anuntate, ci doar de prețul REAL pe care trebuie să-l plătiți.

În acest fel, întotdeauna veți ieși în câștig.

Un exemplu în acest sens (pentru ceasuri de mana) este magazinul online Cadoulchic.ro, unde veți găsi Ceasuri Dama, Ceasuri Barbatesti și Bijuterii fashion la preturi REAL mici. Politica de preț a site-ului a fost, este și va fi aceeași. Preturi mici la ceasuri frumoase, astfel încât oricine să-și poată permite achiziția unuia.

Acesta a fost doar un exemplu. Oferta este mult mai variata, deci aveți de unde alege.

Cumparati inteligent și veți fi doar în câștig!

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole

Adauga comentariu