Unde facem o evaluare de mediu

Categorie: Pe scurt

O astfel de actiune are ca scop identificarea acelor revendicari sau obligatii care reprezinta o urmare a deteriorarii calitatii mediului inconjurator. Daca dumneavoastra sunteti investitor imobiliar, de exemplu, aveti nevoie de asemenea evaluari de mediu pentru a preveni si identifica existenta unor eventuale contaminari periculoase pentru apele subterane sau ale solului unde va fi amplasata viitoarea constructie. Acest proces se mai numeste si Due Diligence de Mediu.

O astfel de actiune va trebui efectuata de un expert sau o companie specializata in protectia si auditul de mediu. Auditeco Ges este firma de care aveti nevoie. Au un portofoliu impresionant si o experienta de peste 20 de ani in campul auditurilor de mediu. Clienti renumiti din Romania si de peste hotare au apelat, cu succes, la serviciile acestei companii si rezultatele au fost remarcabile.

Apelati la acestia chiar inainte de a achizitiona un teren. Astfel, veti afla din timp daca zona respectiva a fost sau nu contaminata. Prin evaluarea de mediu efectuata de Auditeco Ges veti avea o radiografie completa a situatiei din acea zona. Veti putea stabili care sunt actiunile necesare pentru a decontamina zona. Chair si cei care vand un teren aflat intr-o zona cu risc de contaminare pot sa apeleze, cu cea mai mare incredere, la serviciile Auditeco Ges. Dupa evaluare, vor putea stabili un pret real al zonei ce urmeaza sa fie tranzactionata.

Exista mai multe tipuri de evaluari cum ar fi:

  1. Evaluare sumara de mediu;
  2. Evaluare de mediu de nivel I
  3. Investigatii de mediu de nivel II
  4. Chestionare de mediu pentru Due Diligence de Mediu sau, pe scurt, DDM si multe alte tipuri.

Cu Auditeco Ges, veti avea sprijin si consultanta pe tot parcursul tranzactiei, in cele mai convenabile conditii. Expertii companiei se vor adapta perfect oricaror cerinte si va vor oferi felxibilitate. Pentru a fi in conformitate cu reglementarile in vigoare, atat din Romania cat si din Europa, apelati la Auditeco Ges.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole

Adauga comentariu