Tractorsud.ro are tot ce iti trebuie pentru munca in agricultura!

Categorie: Afaceri

Agricultura este probabil o activitate care nu va inceta niciodata, iar multi incep sa vada din nou potentialul acesteia. In Romania, ultimii 20 de ani, au adus o noua revolutie agricola care a imbunatatit productia de grane, iar asta s-a datorat adoptarii de noi masinarii agricole care sa faca fata. Este vorba de tractoare si combine agricole prin care agricultorii reduc munca la jumatate. 

Tractorsud.ro este un furnizor online specializat in comercializarea de piese combina, dar si multe alte piese pentru masini agricole. De la acest site, posesorii de tractoare si masini agricole pot sa caute piesele de care au nevoie folosind doar seria sau numele. Este cea mai rapida cale de a intra in posesia piesei de schimb, fara sa dea gres. Toate produsele se expediaza prin curier, iar cumparatorul le poate primi direct la domiciliu. In trecut, achizitionarea de piese utilaje agricole nu era accesibila oricui. De obicei, doar service-urile de specialitate si reprezentantele erau furnizate, taxand deseori un pret dublu. Astazi, clientul poate cumpara direct de la Tractorsud.ro, beneficiind de cel mai bun pret!

 

Prima incercare de a construi un tractor a fost a inginerului militar francez Nicholas Joseph Cugnot, in 1770. Acest stramos al tractorului a fost alimentat cu abur, dar a fost distrus dupa prima incercare, iar alte incercari au fost facute de diversi ingineri precum italianul Pietro Ceresa Costa, dar si de germanul Otto Nikolaus care a perfectionat motorul pe benzina in patru timpi. Un pas important l-a constituit dezvoltarea motoarelor, in general, prin inventia motorului Diesel, care si-a luat numele de la inventatorul sau Rudolf Diesel (1858 – 1913). Alti constructori au proiectat diverse modele. Ii amintim pe germanul Heinrich Lanz si pe englezul John Flower care a proiectat, de asemenea, mecanizarea pentru masinaria cu abur, care consta din doua locomotive rutiere situate una in fata celeilalte, la marginile campului, care actionau un cablu care tragea dintr-o parte in alta un plug inclinat. 

Munca industriala facuta de catre Ford a oferit tuturor fermierilor, mari si mici, un tractor usor care putea fi manevrat, care pentru pretul sau redus a avut un succes comercial fara precedent. De la primul prototip din 1907, s-a ajuns in 1917 la constructia primelor exemplare ale celebrului model „Fordson”, care a jucat un rol important in mecanizarea agricola mondiala. A fost primul tractor care, in ciuda problemelor de functionalitate, a fost primul care a fost produs pe scara larga.

In peste 100 de ani de istorie, tractorul agricol s-a imbunatatit, a fost consolidat si a fost finalizat. De fapt, imbunatatirea si descoperirea noilor tehnologii au insotit tractorul, permitandu-i sa dobandeasca o importanta fundamentala pentru dezvoltarea agriculturii mondiale.  Ultimele exemple de tractoare sunt adevarate lucrari de ingeniozitate tehnologica, care ofera orice tip de confort operatorului care le foloseste, limitand interventiile stranse din fiecare aplicatie. De-a lungul timpului, tractorul s-a adaptat la toate nevoile utilizatorilor si la toate tipurile de unelte, oferind o gama intotdeauna larga de aplicatii.

Magazinul tractorsud.ro ofera piese pentru multiple brand-uri de tractoare cunoscute si folosite in Romania de catre agricultori! Aici aveti preturi avantajoase si calitate de top!

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole