Tork elimina orice urma de bacterii si microbi

Categorie: Pe scurt

Bacteriile si microbii pot fi usor de contractat. Cel mai usor, acestia se pot lua in urma unei strangeri de mana, atunci cand ne intalnim cu prietenii si cunostintele. Dar exista o solutie pentru a preveni raspandirea acestor microbi folosind gama de dezinfectanti maini Tork.

Aceasta gama este disponibila pe site-ul Sanito.ro, locul unde poti achizitiona cele mai bune produse pentru curatarea casei dar si pentru a intretine igiena personala.

Produsele Tork sunt foarte cunoscute, in special pentru cei care au propriul business, deoarece acestia se aprovizioneza deseori direct de la Sanito.ro, fiind un magazin de incredere cu o experienta de peste 12 ani.

Profesionalismul pe care il prezinta magaiznul Sanito si gama lor de produse Sano si Tork, acestea fiind printre cele mai apreciate si vandute de pe piata, reprezinta cheia succesului.

Pe langa dezifectantii de maini, Tork este un producator cunoscut pentru gama de sapun lichid, dozatoare, dispense si produse din hartie precum servetele de masa, hartie igienica, prosoape de hartie si role industriale de hartie.

Este o gama cu adevarat completa pentru oricine doreste sasi aprovizioneze, de fiecare data, casa, asigurand in acest fel un ambient curat celor dragi.

Personal, am incorporat, pentru uzul, cotidian folosirea acestor detergenti si dezinfectanti, datorita gradului eficient de actionare impotriva microbiilor. Consider ca locuinta mea este mai curata de cand am cumparat produsele Tork, iar consumabilele precum prosoapele de hartie si servetele sunt de o calitate execelenta. Acestea absorb apa mult mai repede si sunt placute la atingere.

Un alt produs pe care imi place sa il cumpar de pe Sanito face parte din gama de odorizanti Tork. Odorizantul Tork vine in trei arome:

  • Aroma de citrus
  • Aroma florala
  • Aroma fructe tropicale

Personal, folosesc aroma de citrus cel mai des, deoarece reuseste sa acopere mirosul de tigare cel mai bine, lasand un aer foarte placut in incapere. De asemenea, recomand sapunul spuma pentru dozatorul Tork. Aceasta spuma este foarte eficienta la indepartatul bacteriilor si este compatibila cu dozatorul electric Tork.

Un alt produs Tork, pe care il recomand tuturor, este sapunul pentru curatarea capacului de WC. Tork Toilet Seat Cleaner ofera igiena si siguranta tuturor celor care viziteaza baia. Tork Toilet Seat Cleaner contine 475 ml care sunt destinati pentru 475 de utilizari, deoarece acest produs este atat de puternic incat utilizatorul nu trebuie sa aplice decat 1 ml pentru a obtine un efect maxim de curatenie.

Sapunul antibacterian Tork de 1L asigura pana la 1000 de spalari si reduce numarul bacteriilor cu aproape 100%. Acest tip de sapun este compatibil si cu dozoatorul Tork, pe care il regasim deseori in baile restaurantelor, unitatilor de catering, spitale, industria alimentara, etc.

Acest sapun este indicat si pentru cei cu o piele sensibila, deoarece reduce riscul de iritare.

Sapunul antibacterian Tork este esential atat pentru locurile publice cat si pentru uzul cotidian casnic, deoarece este, intodeauna, mai bine sa previ decat sa tratezi dupa.

Recomand produsele comercializate pe magazinul Sanito.ro, deoarece sunt de o calitate extraordinara, iar preturile sunt intotdeauna avantajoase. De fiecare data cand miam propus sa cumpar doar un obiect am finalizat comanda cu 5 produse in plus. Ultimul produs achizitionat a fost un sapun antibacterian 1 l Tork.

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole