Tipuri de pariori

Categorie: Pe scurt

Pariurile sportive au castigat teren considerabil in ultimii ani pe piata de divertisment din Romania, indiferent ca ne referim la jocul in agentii traditionale sau la pariuri online, noua varianta in trend cu vremurile moderne. In continuare, cele doua forme de joc exista in paralel si se bucura de succes, caci abordeaza tipuri diferite de clienti. De asemenea, exista si categoria de pariori care joaca atat online, cat si offline.

Cei mai multi jucatori plaseaza biletul zilei pentru distractie, cautand adrenalina in timp ce urmaresc cu pasiune evenimentele sportive preferate. Acesti pariori joaca ocazional, mai ales cand echipele favorite au programate meciuri importante. Unii se bazeaza mai ales pe intuitia personala, pe propriile asteptari, fara a aloca foarte mult timp cercetarii.

Altii, din contra, considera pariurile sportive un gen de munca, analizand atent rezultatele precedente si toate celelalte statistici, cautand informatii despre orice ar putea influenta soarta unor partide. Online exista acum o multime de resurse utile ce pot fi accesate gratuit, pe diverse site-uri web.

Cei care cauta varianta mai simpla merg direct pe ponturile “specialistilor” – analistii care se incumeta sa posteze sfaturi, opinii legate de evenimentele sportive care urmeaza. In aceasta categorie intra si vedetele (de obicei fosti sportivi) ce au incheiate parteneriate cu agentii de pariuri online. Un bun exemplu in acest sens: Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu, experti ai casei de pariuri Unibet.

Analizand tipurile de pariori, exista asadar jucatori ce se bazeaza pe intuitie si jucatori ce cauta “adevarul” din statistici, mizand pe sanse mai mari de castig. Putem vorbi de asemenea de pariori sentimentali (care merg adesea pe evolutii pozitive ale favoritilor) si pariori pragmatici, matematici, mai reci, ce considera ca la pariuri este loc doar de realism, nu de optimism / subiectivism.

Mai trebuie amintiti si jucatorii care aloca atat de mult timp pariurilor, incat aproape ca au un job in sine. Sunt putini, unii reusind sa castige sume in mod regulat, conform propriilor declaratii relatate in mass-media. Atentie insa, pariurile sportive sunt o forma de divertisment si nu o sursa sigura de castig. Orice exces poate fi daunator, iar jocul este mereu placut atunci cand nu se risca mai mult decat jucatorul isi permite sa piarda.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole

Adauga comentariu