Sugar, spice and everything nice

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Desertul este pentru mulţi, inclusiv pentru mine, o încununare a fiecărei mese. Cu ciocolată, frişcă sau fructe, leşinător de dulce sau chiar răcoros, în felurite forme şi culori, decorat cu atenţie şi migală sau de o neglijenţă doar aparentă, acesta este cel mai aşteptat preparat al fiecărei mese. Nu degeaba se serveşte la final, pentru ca amintirea şi gustul să persiste mult după. Iar pentru cei care se tem că se vor sătura prea repede cu celelalte feluri şi nu vor mai avea loc de ceva dulce, vă spun un secret, desertul nu merge în stomac, ci în suflet. Şi cum unui desert delicios îi şade tare bine lângă o cafea aromată, partenerul nostru în această călătorie dulce este Nespresso. Brandul care nu mai are nevoie de nicio prezentare a pregătit câte un sortiment special de cafea pentru patru dintre deserturile creionate de patiseri, astfel încât să existe un dans armonios al aromelor şi gusturilor între cele două preparate care au împreună relaţia perfectă.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Sugar, spice and everything nice“.

Etichete:

Alte articole