Stilimobil.ro iti aduce piata imobiliara mai aproape

Confortul este important, fie ca vorbim despre confortul de acasa sau de comoditatea de a cauta un produs in care te regasesti. Stilimobil.ro ofera anunturi despre apartamente Iasi, la preturi foarte bune, iar gama variata de anunturi acopera nevoile tuturor. Acest site imobiliar este dedicat exclusiv locuintelor din Iasi si clientii care folosesc stilimobil.ro au sanse mari sa gaseasca ceea ce cauta.

Nu doar cumparatorii privati si antreprenorii apeleaza la stilimobil.ro, ci si agentii imobiliare Iasi care au nevoie de date actualizate despre locuinte.

Cand vine vorba despre achizitionarea unui apartament care sa devina noua ta casa si in care sa te simti bine si in siguranta impreuna cu cei dragi, vizionarea este o etapa esentiala. Indiferent ca apelezi la serviciile unei agentii imobiliare sau ca actionezi pe cont propriu, urmarind anunturile publicate pe site-urile specializate, este important sa stii ce intrebari sa pui inainte de a vedea viitoarea ta locuinta pe viu si sa fii atent la detalii in momentul in care ajungi sa faci turul casei respective.

Odata ce ai vazut un anunt atractiv si te-ai consultat cu un agent imobiliar in ceea ce priveste preturile de pe piata si care ar fi oferta cea mai buna pentru tine, urmeaza vizionarea apartamentului, ca sa alegi ceva ce raspunde nevoilor si standardelor tale de viata. In aceasta etapa, este important sa ai un foarte fin simt al observatiei si sa analizezi cu atentie ceea ce vezi. Iata care sunt principalele aspecte la care ar trebui sa fii atent:

- O gradina ingrijita, curatenia de pe scara sau de la ghena de gunoi, existenta luminii functionale pe scara, o cutie de scrisori bine intretinuta, felul in care arata liftul (cand s-a facut ultima revizie, verificare), balustrada, faptul ca peretii sunt proaspat zugraviti, ca nu miroase urat, toate acestea sunt ca o carte de vizita pentru cei care locuiesc acolo. Poti vedea de la intrare daca oamenii se implica, sunt gospodari, daca administratia blocului isi face treaba sau nu;

- Daca este un imobil vechi si nereabilitat, afla de la administrator daca blocul este pe lista cladirilor care urmeaza sa fie anvelopate in urmatoarea perioada, cine se va ocupa de asta si cat costa. Informeaza-te despre materialele din care este construit blocul (sunt termoizolante, ignifuge, mai mult sau mai putin permeabile);

Fa-ti o minima documentare, la fata locului, despre cat de vechi sunt aceste sisteme si in ce masura ar trebui sa faci investitii dupa ce te muti. Afla daca administratia are in plan lucrari majore de reparatii, ca sa stii daca poti sa faci doar o simpla igienizare a apartamentului ca sa poti sta in el sau daca te poti angaja la o renovare mai ampla. Ia in calcul daca exista instalata o centrala termica, un sistem de incalzire prin pardoseala, pentru ca acestea ar putea reprezenta avantaje pentru tine, in functie de nevoile tale.

Categoaria de apartamente noi Iasi ofera in schimb locuinte la cheie care sunt gata pentru a acomoda familii in numar mare sau mic. Aceste apartamente, de cele mai multe ori, respecta un design modern si atractiv, iar preturile sunt cat se poate de avantajoase! Achizitia unei case noi reprezinta de fiecare data o noua aventura, iar cei care se incumeta la un astfel de proiect au numai de beneficiat pe termen lung. Site-ul stilimobil.ro promoveaza piata imobiliara din Iasi, deoarece este o zona buna de deschidere pentru antreprenorii care isi doresc locuinte de calitate la preturi bune. Fie ca vorbim de apartamente 4 camere Iasi la cheie sau noi, ori de garsoniere, orasul Iasi ofera cele mai bune anunturi de acest tip!

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro