Samsung inca este in topul telefoanelor vandute in SUA

21 octombrie 2020

Aparent, cele mai vândute smartphone-uri din primul trimestru al anului 2020 în SUA sunt marca Samsung! De asemenea, cel mai mare competitor - Apple are si el trei telefoane iPhone în Top 5.

Două telefoane Samsung au prins top 5 al celor mai vândute telefoane din SUA

Dominația Apple de pe piața nord-americană cu toate acestea, rămâne inegalabilă.  De mentionat că, pe piața din SUA un iPhone este putin mai ieftin decât prin Europa. Dincolo de asta, însă, compania americană domină cu mână de fier piața din țara sa natală!

Acestea sunt cele mai vândute cinci modele de telefoane mobile în primul trimestru din 2020:

  1. iPhone 11
  2. iPhone 11 Pro
  3. iPhone XR
  4. Samsung Galaxy A10e
  5. Samsung Galaxy A20

Chiar dacă momentan doar două modele mid-range și low-cost de la Samsung au penetrat topul din SUA, este de așteptat ca telefoanele sud-coreene să câștige tot mai mult teren.

Prețurile mai bune și libertatea oferită de sistemul de operare Android sunt două din motivele pentru care aceste telefoane încep să fie tot mai atractive și pentru americani, altfel destul de loiali companiei din țara natală.

Și cota totală de piață a Samsung este în creștere în SUA. Dacă în 2019, în cele patru trimeste, sud-coreenii au avut 28%, 21%, 25%, respectiv 20% cotă de piață, în primul trimestru din acest an cota de piață a Samsung a crescut la 32%.

Samsung încă mai are de muncă pentru a impune telefoanele sale high-end, cum ar fi Samsung S20 ultra il gasiti chiar si la eMAG. Dar faptul că Apple vinde telefoanele sale iPhone cu prețuri mai scăzute decât în restul lumii pe teritoriu american și faptul că, din loialitate și patriotism, o mare parte din americani încă preferă telefoanele high-end iPhone.

Așa cum s-a văzut, însă, Samsung câștigă ușor-ușor teren! Orice s-ar spune, romanii inca prefera telefoanele Samsung.

 

sursa foto gsmarena.com

sursa paper.li

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro