Planificarea – soluția unei renovări reușite

Categorie: Pe scurt

A locui într-o casă spațioasă și bine aranjată este visul oricui. Însă nu pentru toți acest vis este ușor de realizat. O casă nouă este scumpă și puțini ne permitem să o cumpărăm. Însă este posibil să îți vezi visul cu ochii dacă vei cumpăra o casă mai veche și te vei apuca de renovat. Nu trebuie să faci tu totul, poți să apelezi la ajutorul profesioniștilor care au mai făcut asta și știu toate operațiunile necesare. Însă poți face planificarea lucrărilor ca la carte, pentru a putea ține evidența cheltuielilor și a duce totul la bun sfârșit. Pentru finanțare poți alege cele mai bune împrumuturi fără dobândă cu dobândă mică (bedste kviklån gratis med lav rente), pentru a le plăti de-a lungul timpului fără mare efort.

Planificarea o să-ți ia destul de mult timp. Cântărește foarte bine ceea ce este urgent și ceea ce mai poate aștepta și prioritizează aceste lucruri în consecință. Ia în considerare, în primul rând, lucrările de structură, consolidare și izolație. Acestea te vor costa mai mult dintr-o dată și nu pot fi amânate sau prelungite. Casa în care vei locui sub niciun motiv nu trebuie să fie un pericol. Cuplat cu operațiunile de consolidare poți efectua și reamenajarea spațiului. Dacă vrei să spargi un perete sau să adaugi altul, acum este momentul, deoarece un perete poate fi conceput și ca structură de rezistență. Solicită ajutorul unui arhitect sau al unui inginer constructor pentru aceste aspecte, e vorba de securitatea celor ce vor locui în casă, adică a ta și a familiei tale.

Acoperișul casei este iarăși un element al securității și al confortului termic. Dacă nu este nevoie de reparații ale structurii de rezistență, poți doar să înlocuiești țiglele sau tabla veche cu un acoperiș nou, din tablă de oțel inoxidabil, protejată cu poliesteri, rezistentă la intemperii.

Pentru amenajări și decorațiuni interioare, lucrările pot fi prelungite în funcție de capacitatea ta financiară. Poți face luna aceasta reparațiile pereților (gletuit, umplut găuri, zugrăvit) și poți lăsa pe luna viitoare vopsitul ușilor sau schimbatul clanțelor. Iar dacă tot ești la capitolul reparații ale tencuielii, cheamă un electrician și un instalator să vezi dacă e nevoie să schimbi cablurile și țevile. Este important să faci aceste lucruri înaintea reparațiilor, fiindcă orice amânare va constitui o pagubă pentru tine. Tot acum va trebui să te hotărăști dacă schimbi sau modifici instalația de încălzire sau dacă pui centrală individuală și izolezi termic casa. Izolația este avantajoasă din punct de vedere financiar. Nu costă foarte mult și se amortizează în câțiva ani datorită economiilor la gaze naturale, lemne sau curent electric.

O casă își poate înnoi aspectul odată cu schimbarea gresiei, faianței, a parchetului sau a obiectelor sanitare. Acestea sunt elemente ale unui confort personal ale cărui efecte se vor simți în timp. O casă proaspătă te poate ajuta să te odihnești și să te relaxezi mult mai bine, să fii mult mai productiv sau mult mai atent la nevoile familiei tale. Restul de amenajări și decorațiuni interioare decide-l împreună cu familia. Chiar și copiii ar trebui să aibă ceva de zis în privința camerelor în care își vor petrece timpul.

Renovarea unei case poate fi o activitate plăcută atunci când o planifici din timp și poți ține din scurt cheltuielile ocazionate de aceasta. Iar pentru cheltuielile neprevăzute poți apela cu încredere la un împrumut prin SMS de 3000 de coroane daneze (sms lån 3000 kr), acesta te va ajuta să rezolvi cele mai neașteptate situații.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole

Adauga comentariu