Pasionaţii de gătit au dat bucătăria proprie pe laboratoare autorizate pentru a crea branduri locale de dulceaţă, zacuscă, sosuri şi muştar. Câteva mici afaceri locale au pus pe piaţă branduri artizanale de produse care îşi găsesc, de regulă, locul în cămară

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

În vremuri în care proviziile s-au dovedit a fi valoroase, iar cămara plină a fost una dintre preocupările celor care au stat acasă, câteva mici afaceri locale au fost pe aceeaşi lungime de undă, punând pe piaţă branduri de dulceaţă, zacuscă, murături, muştar sau sosuri picante.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Pasionaţii de gătit au dat bucătăria proprie pe laboratoare autorizate pentru a crea branduri locale de dulceaţă, zacuscă, sosuri şi muştar. Câteva mici afaceri locale au pus pe piaţă branduri artizanale de produse care îşi găsesc, de regulă, locul în cămară“.

Etichete:

Alte articole