Pariuri sportive: biletul zilei cu mai multe sanse de castig

Categorie: Pe scurt

Distractie si bani – iata care este de fapt miza dubla la pariuri sportive, potentialul castig pentru orice jucator. Distractia este aproape garantata, dar mai tine si de preferintele personale si de modul in care combini pariurile cu urmarirea evenimentelor sportive, pentru o doza mare de adrenalina.

In ceea ce priveste banii… aici exista sanse mai mici sau mai mari de a castiga. Cat de mari? De obicei, invers proportional cu cota. Astfel, aparent este simplu: alegi cote mici si ai sanse mari de castig. In realitate, lucrurile nu stau chiar asa, caci jocul la pariuri sportive este un joc si nu stiinta! Altfel, nu ar mai fi posibil si poate nici nu ar mai avea farmec. Unii cauta sa mizeze pe probabilitati matematice, pe statistici care “trebuie” sa se repete, pe ceea ce este aparent evident, insa de fapt norocul are si el un rol major.

Totusi, daca vrei sa ai mai multe sanse de castig cu biletul zilei la pariuri sportive, este bine sa ai o anumita tactica. Inainte de orice, sa nu te bazezi doar pe noroc, pe intamplare. Sansele de castig cresc pe baza unei combinatii, desi nu se poate spune de o reteta secreta. Sa spunem ca se cunosc cat de cat “ingredientele” din reteta, dar nu si… cantitatile.

Astfel, ai nevoie sa analizezi totul cu atentie. Desigur ca cele mai posibile cote sunt cele mici. Poti cauta combinatii de cote de maxim 1,50, astfel incat sa rezulte cote de 2,00 – 3,00, cu sanse destul de ridicate. Ai grija in acelasi timp la numarul de jocuri pe un singur bilet – cu cat sunt mai multe, cu atat este mai dificil sa castigi. Apoi, nu alege cotele la intamplare. Cauta informatii, statistici, date care sa isi sustina pronosticul. Istoria se repeta adesea (deci trecutul este un bun reper pentru a anticipa viitorul), dar ai grija si la contextul general. De obicei, sa zicem ca o echipa ca Juventus castiga meciurile cu echipele mai mici din Serie A, insa pot exista si surprize. Cauta sa vezi ce jucatori lipsesc, ce probleme exista etc.

Cum sa cresti sansele de castig, cel mai simplu? Ar fi bine sa citesti ponturile de pariuri oferite de tipseri, de spectalisti, de analisti. Cele mai multe astfel de ponturi sunt accesibile online, gratuit. Acestea nu sunt informatii exacte, ci doar pareri subiective, care cauta sa fie totusi cat mai obiective. Asadar, nu lua informatiile drept sigure, ci trece-le prin filtrul propriei analize.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole

Adauga comentariu