Oferte de televizoare 4K care nu te vor costa o avere

Categorie: Actualitate

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi trenduri din industria televizoarelor și vrei să te bucuri de imaginea și conținutul 4K, află că poți face asta fără să cheltui o avere.

La eMAG poți găsi oferte televizoare 4K care te vor costa mai puțin de 2.000 de lei. Astfel, tu te vei putea relaxa în fața unor televizoare de ultimă generație dar fără să îți faci prea multe griji cu privire la prețul pe care l-ai plătit pentru acest lux.

Iată câteva oferte televizoare 4K de neratat.

Televizor LED Smart Philips, 108 cm, 43PUS6704/12, 4K Ultra HD

Cu o rezoluție de patru ori mai mare decât rezoluția Full HD convențională, acest televizor Philips 4K Ultra HD îți va aduce ecranul la viață cu peste 8 milioane de pixeli și tehnologia unică de upscaling Ultra Resolution. Savurează imagini îmbunătățite indiferent de conținutul original și beneficiază de o imagine mai clară, cu adâncime, contrast, mișcare naturală și detalii vii de nivel superior.

Televizorul Philips este pregătit să profite la maximum de formatul video HDR10+. Nivelurile de contrast, culoare și luminozitate sunt reglate de la un cadru la altul. Indiferent dacă este vorba de un serial care nu trebuie pierdut sau de o nouă superproducție, umbrele vor fi mai adânci. Suprafețele luminoase vor străluci. Culorile vor fi mai fidele.

Găsești acest televizor pe eMAG, la oferte televizoare 4K, redus la circa 1.400 lei, de la peste 2.000 lei.

Televizor Samsung 43TU7072, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

4K UHD depășește rezoluția FHD, având cu de 4 ori mai mulți pixeli, oferind privirii tale detaliile și claritatea imaginii pe care o merită. Privește ca și cum ai fi cu adevărat în scenă.

Calitatea imaginiilor care te impresionează, posibilă printr-un singur procesor care prelucrează culoarea, optimizează raportul de contrast ridicat și controlează funcția HDR.

Poți găsi acest televizor în lista eMAG de oferte televizoare 4K, redus de la 2.000 de lei la 1.550 lei.

Televizor LG 43UM751C, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

Televizorul Smart de la LG, cu un aspect subțire și modern, este potrivit oricărui spațiu de locuit. Poți vedea acum chiar și detaliile fine din fiecare scenă, atât în scenele luminoase, cât și întunecoase datorită tehnologiei HDR și rezoluției 4K. Diagonala de 108 cm îți va permite să vezi imaginea în ansamblu pe acest televizor, totul devenind foarte real pe un ecran mai mare. Ai acces facil la conținut și control simplificat printr-o singură telecomandă și sistemul său de operare webOS. Mai multe conexiuni și compatibilități datorită celor 11 porturi și a tehnologiilor wireless integrate, ce îți permite conectarea cu numeroase dispoztive aparținând și altor mărci.

Îl poți găsi în lista de oferte televizoare de la eMAG, 4K, redus de la 2.000 lei la 1.600 lei.


Alte articole