Noua editie a Bursei generale a locurilor de munca pe 20 aprilie la Bucuresti

28 martie 2007

 

Agentia Municipala de Ocupare a Fortei de Munca /AMOFM/ Bucuresti va organiza vineri, 20 aprilie, o noua editie a Bursei generale a locurilor de munca, informeaza AMOFM.Bursa va avea loc in incinta salii de sport a Colegiului Tehnic Petru Maior, din Bd. Timisoara nr.6, sector 6, iar ofertele de munca ale agentilor economici vor fi primite la sediul agentiilor de ocupare din cele sase sectoare ale Capitalei, pana la data de 18 aprilie.

Anul trecut, AMOFM Bucuresti a organizat patru burse ale locurilor de munca. Pe 7 aprilie 2006 a avut loc loc bursa generala a locurilor de munca, pe 2 iunie - bursa locurilor de munca pentru persoane de etnie roma, pe 22 septembrie - bursa locurilor de munca pentru absolventii de invatamant, iar pe 20 octombrie - bursa locurilor de munca pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului.

Bursa locurilor de munca este o masura activa de ocupare, prin care se realizeaza contactul direct dintre agentii economici si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, mediatorul fiind AMOFM Bucuresti.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro