MedicpentruTine.ro implineste un an de la lansare

6 septembrie 2010

Portalul medical MedicpentruTine.ro sarbatoreste astazi un an de activitate. Lansat la 1 septembrie 2009, portalul si-a propus sa aduca publicului informatii utile pentru o viata sanatoasa, intr-o maniera la indemana si inedita.

In primul an, cele mai atractive sectiuni ale portalului s-au dovedit “Slideshow pentru sanatate” si “Sfaturi”, urmate de sectiunile editoriale - care cumuleaza in prezent circa 850 de articole, studii, materiale legate de preventie si tratament, interviuri, afectiuni si noutati, sectiunea “Intrebari si raspunsuri”, “Campanii si evenimente” si “Evaluator de simptome”.

Printre sectiunile fruntase se numara si “Concursuri”: in primul an, MedicpentruTine.ro a organizat, cu sprijinul partenerilor sai, 26 de concursuri care au atras aproximativ 13.000 de participanti, premiile oferite fiind carti de specialitate, produse de ingrijire, suplimente alimentare, participari la evenimente de profil, sedinte de remodelare corporala si nu numai.

Pentru cel de-al doilea an, MedicpentruTine.ro isi propune sa se imbogateasca cu noi sectiuni menite sa-i sporeasca gradul de interactivitate si volumul de informatii, precum si sa creasca semnificativ numarul inscrierilor in cele trei motoare de cautare pe care le ofera.

De asemenea, pentru comunitatea medicala vor fi pregatite noi pachete de promovare, concepute pe baza unei viziuni foarte dragi echipei, potrivit careia tarifele scazute de publicitate nu sunt echivalente cu vizibilitatea scazuta, ci vin ca raspuns la situatia actuala a economiei, care ne indeamna sa gasim cai comune si reciproc avantajoase de a ne dezvolta activitatea si in viitor, indiferent de domeniu.

MedicpentruTine.ro continua sa fie deschis propunerilor, sugestiilor si solicitarilor din partea cititorilor sau potentialilor clienti si parteneri, de aceea ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - MedicpentruTine.ro implineste un an de la lansare

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro