{Masterclass Nou} Cinci soluții să fii decisiv în orice situație

19 august 2020

Comunici în fiecare zi cu oamenii, fie prin telefon, fie prin zoom sau față în față, vrei să vinzi, să negociezi sau să atragi investitori! Atunci alege să fii memorabil, să transmiți corect mesajul și să convingi prin modul tău de exprimare, prin atitudine și limbaj nonverbal.

Ca antreprenor, manager sau om de vânzări, îți dorești ca prezența și comunicarea ta să fie impecabilă și memorabilă pentru clienți.

Ai vrea ca atunci când vorbești cu potențialii tăi clienți să te evidențiezi prin atitudine și o mai buună transmitere a mesajului ca să nu uite conversația cu tine, să le atragi atenția și să le stârnești interesul?

Descoperă în masterclass-ul susținut de Cristian BRANCU din 3 septembrie care sunt metodele prin care tu poți să fii memorabil în doar 30 de secunde; care sunt ingredientele prin care poți să produci rezultate și cum poți să fii factorul schimbării în jurul tău.

Cristian BRANCU te învață în masterclass cinci metode pentru a fi învingător în orice situație de business: fie că e o discuție cu un coleg, fie că ai de făcut o prezentare în fața boardului, fie că ai de făcut o vânzare sau o negociere.

Mai multe detalii despre masterclass-ul susținut de Cristian BRANCU în data de 3 septembrie poți afla aici: http://bit.ly/BDM-CristiBrancu

Locurile sunt limitate pentru a păstra caracterul practic și interactiv și pentru a putea răspunde la toate întrebările.


Video - {Masterclass Nou} Cinci soluții să fii decisiv în orice situație


Sursa: Business Days

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro