Lecturi pentru copii

Categorie: Pe scurt

Inca de la varste fragede, trebuie sa ii invatam pe copii ca cititul este una din acele aptitudini fundamentale de care vor avea nevoie pe tot parcursul vietii. Este nencesar sa le explicam faptul ca a citi le ofera “fundatia” in procesul invatarii unei lectii la scoala si asa ami departe. In plus, ar trebui sa le spunem si ca cititul implica si alte beneficii, pe care le vor fructifica si in afara activitaii scolare.

Cu cat copiii citesc mai mult, cu atat ei isi vor dezvolta limbajul si scrierea. Pronuntia, de asemenea, va fi imbunatatita si se vor descurca mai usor atunci cand va fi necesar sa descopere noi cuvinte. Copiii care citesc forte mult au sanse sa devina viitorii scriitori de maine. Tot prin lectura, au acces la informatie. Vor invata mult mai multe lucruri, fata de semenii lor care nu au aceasta deprindere, si vor invata mai usor cum sa se descurce in activitatile si situatile zilnice. Cineva spunea ca “o fraza dintr-o carte ne poate salva viata”. Si chiar asa poate fi pentru ca din carti, indiferent ca vorbim de literatura sau lucrari de specialitate, se pot invata multe lucruri benefice.

Mai nou, parintii pot comanda carti online. O librarie online pe care o puteti accesa este cartidesuflet.ro. Aici este disponibila o gama divesificata de titluri. Sunt, pe langa carti pentru copii, si de cultura generala, beletristica, dezvoltare personala, specialitate, manuale scolare etc.

Cartile pentru copii sunt povesti minunate ce reprezinta un portal catre o alta dimensiune. Acestea ii pot duce pe tinerii cititori spre aventuri palpitante si noi taramuri imaginare. O carte de copii, scrisa intr-adevar bine, ii va ajuta pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia si sa treaca dincolo de taramurile realitatii. De aici vor reusi sa isi dezvolte si creativitatea si capacitatea de a visa. In plus, daca cei mici sunt consumatori de lectura, vor putea intelege lucrurile si informatiile mult mai usor si mai in profunzime. Vor fi mai receptivi, vor invata sa asculte mai atent si vor sti cum sa ia decizii mai intelepte. Pe langa aceste carti, cei mici trebuie sa isi imbunatateasca si cunostintele academice.

O materie extrem de importanta, studiata in scoala romaneasca, este gramatica limbii romane. Inca de la clasele mici, copiii incep sa isi insuseasca aceste deprinderi. Este extrem de important sa vorbeasca corect. Un limbaj frumos, in care cuvintele sunt folosite corect si acordurile sunt facute asa cum trebuie, poate juca un rol decisiv in viitorul copiilor. La cartidesuflet.ro poate fi gasita inclusiv “Gramatica practica a limbii romane”. Este o carte ce se adreseaza elevilor din clasele V-VIII, dar si profesorilor de limba romana. Poate fi folosita si mai departe, la liceu, pentru pregatirea la Bacalaureat. Este ideala pentru exercitiu si completarea cunostintelor. Este o culegere bine realizata si trateaza morfologia si sintaxa, sub toate aspectele lor. Este disponibila la cartidesuflet.ro, la un pret de exceptie.

Pentru a vizualiza intreaga oferta de carti pentru copii, pentru elevi, dar si pentru adulti, se poate accesa site-ul librariei online si se pot plasa comenzi in orice moment.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole