Investiţiile imobiliare au depăşit 400 mil. euro în S1/2020, plus 18%, dar perspectivele sunt incerte pentru următoarea perioadă. Mihai Pătrulescu, Colliers:Predictibilitatea fluxului de venit rămâne cea mai mare problemă pe termen scurt, în special în zona birourilor şi hotelurilor

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Piaţa de investiţii imobiliare din România a încheiat prima jumătate a anului cu o valoare totală de 408 milioane de euro, plus 18% peste nivelul din S/2019, tranzacţiile în segmentul birourilor reprezentând aproape 86% din volum, potrivit analiştilor companiei de consultanţă imobiliară Colliers International, care apreciază că perspectivele sunt incerte pentru următoarea perioadă, în contextul în care mai multe tranzacţii majore au fost fie îngheţate sau chiar anulate.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Investiţiile imobiliare au depăşit 400 mil. euro în S1/2020, plus 18%, dar perspectivele sunt incerte pentru următoarea perioadă. Mihai Pătrulescu, Colliers:Predictibilitatea fluxului de venit rămâne cea mai mare problemă pe termen scurt, în special în zona birourilor şi hotelurilor“.

Etichete:

Alte articole