Intretinut si reparat corect, frigiderul poate avea o viata mai lunga

Categorie: Pe scurt

Cand cumperi un frigider nou, cel mai probabil esti atent la raportul calitate / pret. Exista multe oferte speciale in magazine, astfel incat poti achizitiona chiar o combina frigorifica de inalta calitate, cu functii complexe, no frost poate, la pret decent. De cele mai multe ori, garantia oferita de producator este limitata la 2 sau 3 ani, ceea ce indica intr-un fel iminenta diverselor probleme dupa trecerea acelei perioade…

Poti salva insa bani si poti prelungi viata unui aparat frigorific! De ce sa cumperi un frigider nou peste doar cativa ani, cand te poti asigura ca cel existent va functiona bine inca multi alti ani?! Totul incepe cu prevenirea problemelor. Preventia este cea mai ieftina cale de a avea un frigider bun pentru mult timp. Ce inseamna acest lucru? Sa respecti indicatiile producatorului, din manualul de utilizare, dar sa cauti sfaturi utile si pe internet. Ai grija de frigider, mentine-l curat, uscat (fara apa si gheata in mod nejustificat), departe de sursa de caldura, ventilat adecvat etc.

Si totusi, chiar si in cazul unui utilizator “perfect”, problemele de ordin tehnic pot sa apara oricand, din diverse alte cauze. Atunci este nevoie sa apelezi la un specialist in reparatii frigidere, la un serviciu depanare la frigidere in orasul tau. In Bucuresti gasesti o multime de astfel de persoane ce isi ofera serviciile, insa este indicat sa acorzi atentie la detalii si sa alegi cu adevarat un specialist autorizat in reparatii frigidere, congelatoare, combine frigorifice.

Exista chiar servicii ieftine si bune, caci a colabora cu un tehnician frigotehnist autorizat este mai convenabil decat a apela la o firma mare de service care are bugete insemnate pentru marketing si diverse alte costuri “de brand”. Un website de tip asigur servicii de reparatii pentru frigidere va oferi un plus de incredere, mai ales daca este un website promovat, cu referinte pe Google si pe diverse website-uri de stiri, bloguri etc. Un astfel de specialist “mediatizat” inseamna un angajament pe termen lung pe piata, o persoana ce se bazeaza inclusiv pe recenziile clientilor si care isi asuma el insusi un brand pe piata de specialitate.

Magazinele de produse electrocasnice lanseaza adesea campanii speciale cu oferte ispititoare inclusiv pentru frigidere si combine frigorifice. Insa daca aparatul pe care il ai nu functioneaza corespunzator, cel mai bine soliciti mai intai sfatul unui specialist, caci probabil aparatul poate fi “salvat” si nu necesita inlocuire.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole

Adauga comentariu