Inchiriaza pe termen lung!

Categorie: Afaceri, Pe scurt

Pe cand alte firme ce ofera servicii de inchirieri masini, dau un termen maxim de 30 de zile, la Bavariamobility.ro clientii nu se bucura doar de flota de masini performante, ci si de o perioada de inchiriere ce poate depasi 12 luni. Este adevarat ca la Bavariamobility.ro clientul si nevoile acestuia sunt pe primul loc, iar flota de masini BMW reprezinta visul oricarei persoane care doreste sa calatoreasca in siguranta.

Exista multe avantaje pentru detinerea unui BMW fata de alte marci, de la performanta la siguranta. Bucura-te de aceste avantaje in timp ce capetele se intorc atunci cand conduci un BMW. 

Siguranta 

BMW-urile sunt facute pentru a fi printre cele mai sigure masini pe care le poti cumpara. BMW castiga in fiecare an premii pentru siguranta, deci sunt dovedite a fi cele mai bune. Unele dintre caracteristicile lor avansate de siguranta includ: protectia in modul pilot automat, tractiune in orice anotimp, sistemul de franare imbunatatit, controlul coborarii de pe deal, avertizarea de plecare de pe banda a doua, viziunea pe timp de noapte, rularea anvelopelor si airbag-urile peste tot. 

Luxos

BMW are o reputatie de a fi printre cei mai luxosi producatori de masini. Maiestria fiecarui vehicul este gandita pentru confort si stil. Toate materialele folosite sunt de inalta calitate, ceea ce te face sa simti ca conduci cu stil. Chiar si BMW-urile de baza sunt alcatuite la acest standard si includ insertii din fibra de carbon sau aluminiu pentru a le face si mai sportive, si mai elegante. BMW-urile sunt un simbol al statutului, astfel incat sa poti arata pentru ce anume ai muncit din greu.

Valoare

Daca esti in cautarea unui vehicul care sa aiba cat mai multe caracteristici, un BMW este calea de urmat. Chiar si un model de baza BMW vine standard cu mai multe caracteristici decat cele mai multe modele complet incarcate ale altor marci. Acest lucru iti ofera o valoare exceptionala. De asemenea, BMW-urile sunt intr-o cerere constanta pe piata, ceea ce inseamna ca nu isi pierd cu adevarat valoarea, cum se intampla in cazul altor vehicule, asa ca vei putea, intotdeauna, sa il vinzi la un pret avantajos.

Performanta

BMW-urile sunt dotate cu tehnologie de varf, care iti vor oferi performante maxime si viteza in timp ce conduci. Majoritatea modelelor lor sunt echipate cu motoare V-6 sau V-8 turbo, ceea ce ofera un plus de performanta. Sistemele lor de suspendare sunt bine reglate, astfel incat nu vei simti nici macar o denivelare. 

Valoarea acestor masini nu este doar masurata in bani de catre pasionatii acestui brand, ci de siguranta in a conduce sau a fi pasagerul intr-una din cele mai sigure si performante brand-uri de masini din lume.

Flota de masina de la Bavariamnobility.ro lasa loc de ales clientilor in functie de nevoile si bugetul acestora. Firma nu se adreseaza doar oamenilor de afaceri, ci si celor care au intr-adevar nevoie de o masina eficienta pentru a ajunge de fiecare data la timp.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole