Finanțe la Zi | Criza Imobiliară din China: Cum Ne Afectează?

În această ediție de Finanțe la Zi, dezvăluim secretele din spatele crizei economice care zguduie China, având în centrul atenției gigantul imobiliar Evergrande. Cum a ajuns una dintre cele mai mari companii imobiliare să fie punctul de inflexiune pentru economia globală? Și mai important, ce înseamnă aceasta pentru investitorii și economia României? Descoperă analizele, implicațiile și previziunile noastre în acest episod esențial.

📖 Comandă cele două volume "Marea spovedanie a brokerului fugar": https://cristiansima.ro/

▬ Conținutul acestui clip ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
0:00 - Puțină istorie
2:43 - Despre criza de locuințe a Chinei
10:03 - Cum va afecta criza Evergrande piața Românească?

Astăzi, 3 octombrie, acțiunile Evergrande au înregistrat un salt impresionant de până la 42% după reluarea tranzacționării marți. Acțiunile unității de servicii imobiliare ale firmei au crescut cu aproape 16%. Tranzacționarea în cadrul acestei companii imobiliare îndatorate a fost suspendată joi, în urma informațiilor potrivit cărora președintele și fondatorul său, Hui Ka Yan, era sub supraveghere polițienească. Evergrande se află în centrul crizei imobiliare care afectează China de ani de zile.

Mulțumesc că ai ales să te informezi alături de noi! Dacă ai găsit acest episod util, te rog să dai un like și să împărtășești cu prietenii tăi. Nu uita să dai click pe butonul de abonare și să activezi notificările!

💹 Învăță trading de la Cristian Sima: https://celindra.ro/


Video - Finanțe la Zi | Criza Imobiliară din China: Cum Ne Afectează?


Sursa: 📈📉 Feed your Greed

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro