Ei sunt cei mai buni chefi din România, dar care sunt plăcerile lor vinovate: De la slănină la cartofi prăjiţi cu îngheţată, totul este pe masă

23 august 2019

Cum scena culinară locală a devenit din ce în ce mai savuroasă prin efortul colectiv al unei noi generaţii de bucătari, După Afaceri Premium a vrut să afle de la cei mai cei dintre ei care le sunt plăcerile vinovate şi unde văd gastronomia în zece ani de acum. Şase întrebări, şase oameni diferiţi, răspunsuri delicioase de fiecare dată.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Ei sunt cei mai buni chefi din România, dar care sunt plăcerile lor vinovate: De la slănină la cartofi prăjiţi cu îngheţată, totul este pe masă".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro